Яжте това две седмици и гарантирано сваляте 5 килограма! (ефектът е забележителен)

https://goreshto.net/novini/yazhte-tova-dve-sedmici-i-garantirano-svalyate-5-kilograma-efektat-e-zabelezhitelen/50567 Goreshto.net
Яжте това две седмици и гарантирано сваляте 5 килограма! (ефектът е забележителен)

Ще свалите 5 килограма от теглото си с тази диета!

Не знаем дали да го наречем диета, или режим, но това чудо гарантирано сваля 5 килограма от теглото ви за точно две седмици. Който има да отслабва повече обаче, определено ще се прости и с повече килца. Всичко е много просто и изисква единствено да се храните само с посочените продукти. А те са следните - салата от изброените вкусотии, които ще видите сега. Така - отидете до магазина и се снабдете с риба тон от консерва, но в собствен сос, а не в мазнина. Купете си също краставици, пресен лук, пресен чесън, както и маслини. От тези съставки си направете една хубава и голяма салата, която подправяте само със зехтин екстра върджин, ябълков оцет и малко сол. Най-добре е солта да бъде от розовата хималайска. С тази салата се храните на обяд и на вечеря. Като количеството, което може да изяждате от нея, е наистина неограничено. Ако ви додея и ви застърже стомахът за нещо друго, позволено е да си хапнете до две варени яйца, но не всеки ден. За закуска пиете кафе без сметана и захар, постарайте се да не приемате храна до 12 часа на обяд. Този начин на хранене ще ви накара да хлъцнете от изненада като се погледнете в огледалото 14 дни по-късно. Със сигурност ще ви се наложи да се отбиете и до магазин за дрехи, защото старите ще ви стоят като харизани. Паралелно с консумацията на тази питателна, полезна и засищаща салата, правете колкото се може повече движения. Не е задължително да висите с часове във фитнес залата, просто вървете много. Ходенето пеша прави чудеса с тялото ви, но нека не бъдат по-малко от 8-10 километра на ден. Може да правите клекове у дома си, както и различни упражнения в домашна среда. Дори и да не ви се вярва, ползата от тях е осезаема и доказана отдавна.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.