Здраве и диети Новини

Яжте това две седмици и гарантирано сваляте 5 килограма! (ефектът е забележителен)

Ще свалите 5 килограма от теглото си с тази диета!

Не знаем дали да го наречем диета, или режим, но това чудо гарантирано сваля 5 килограма от теглото ви за точно две седмици. Който има да отслабва повече обаче, определено ще се прости и с повече килца.

Всичко е много просто и изисква единствено да се храните само с посочените продукти. А те са следните – салата от изброените вкусотии, които ще видите сега.

Така – отидете до магазина и се снабдете с риба тон от консерва, но в собствен сос, а не в мазнина. Купете си също краставици, пресен лук, пресен чесън, както и маслини.

От тези съставки си направете една хубава и голяма салата, която подправяте само със зехтин екстра върджин, ябълков оцет и малко сол. Най-добре е солта да бъде от розовата хималайска.

С тази салата се храните на обяд и на вечеря. Като количеството, което може да изяждате от нея, е наистина неограничено. Ако ви додея и ви застърже стомахът за нещо друго, позволено е да си хапнете до две варени яйца, но не всеки ден.

За закуска пиете кафе без сметана и захар, постарайте се да не приемате храна до 12 часа на обяд. Този начин на хранене ще ви накара да хлъцнете от изненада като се погледнете в огледалото 14 дни по-късно.

Със сигурност ще ви се наложи да се отбиете и до магазин за дрехи, защото старите ще ви стоят като харизани.

Паралелно с консумацията на тази питателна, полезна и засищаща салата, правете колкото се може повече движения. Не е задължително да висите с часове във фитнес залата, просто вървете много.

Ходенето пеша прави чудеса с тялото ви, но нека не бъдат по-малко от 8-10 километра на ден.

Може да правите клекове у дома си, както и различни упражнения в домашна среда. Дори и да не ви се вярва, ползата от тях е осезаема и доказана отдавна.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.