България

НАЙ КЛУБ С “НАЙ БЕНД” ХИТ В НОЩНА СОФИЯ

НАЙ КЛУБ  с грандиозно откриване!

Емблематичният НАЙ КЛУБ отвори врати и близо 250 гости преминаха по червения килим във вечерта на голямото откриване. Мощна заря даде старта на новия НАЙ КЛУБ, който е позициониран в Студентски град.

Гости от центъра и цяла София идват всяка вечер в Студентски град. За да изживеят отново познатото чувство на забавление и страхотно обслужване в уютната обстановка на новия клуб.

НАЙ КЛУБ ще се различава от всички останали клубове в София с присъствието на най-големият оркестър в България. Който освен със страхотните музиканти се слави и със своите солисти и шоуто на живо.

Исмералда и нейните колеги вдигат публиката и може да чуете, както модерни песни с виртуозна интерпретация на оркестъра така и класически поп фолк хитове, които ще ви върнат в най-добрите години на тази музика в София.

НАЙ БЕНД и техните изпълнения само на живо привличат многобройна публика в НАЙ КЛУБ всяка вечер. Шоуто на НАЙ БЕНД се представя всяка сряда четвъртък, петък и събота, а останалите вечери са поверени на топ ди джеите Еди и Кик, които миксират най-популярните денс и поп-фолк хитове.

Специална класация с хитовете на НАЙ КЛУБ съвсем скоро ще работи в социалните мрежи за да проучва музикалните нагласи на клиентите за клуба.

Специална VIP зона, достатъчно място за танци и забавление, сигурна охрана и качествени напитки и обслужване, това ще получи всеки, който иска да се почувства като “Царят на нощта”.

Съвсем скоро НАЙ КЛУБ ще обяви и допълнителни специализирани партита и шоупрограми, които ще бъдат атракция както за публиката, така и за истинските феновете на клуба от преди години.

НАЙ КЛУБ работи всеки ден от 23.00 до -7.00 ч в Студентски град. Може да наблюдавате всичко на живо във фейсбук страницата на НАЙ КЛУБ:

https://www.facebook.com/NaiClubSofia/?modal=admin_todo_tour , както и инстаграм профила където се качват видеа от всяка парти вечер тук:

https://www.instagram.com/naiclubsofia/

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.