Горещо Новини

Бомба: Николета Лозанова сватосва Тита! (разкритията смаяха всички)

Николета Лозанова търси мъж на Тита!

Кой да предположи, че Николета Лозанова и Тита не само ще се сприятелят, но и много повече?! Оказа се, че половинката на Ники Михайлов усилено търси гадже на певицата.

Новината избухна по време на партито за рождения ден на фризьора Венелин Кондаков, който е близък приятел и с двете. Близки до компанията разкриха, че Тита признала пред НиЛо за липсата на мъж до себе си, пише вестник “България днес”.

Както знаем, Христина Христова имаше сериозна връзка с красавеца Викторио, но двамата изненадващо се разделиха. Медии я спрягаха в отношения с Папи Ханс, но това се оказа поредната клюка.

За да помогне на девойката и да я насърчи, опитната вече и доста по-голяма Николета й дала няколко съвета за любовта и мъжете. И обещала да се оглежда за някой младок, който е свестен и й подхожда.

Не е ясно как е приключила вечерта, но лицето на Тита буквално грейнало след задушевния разговор с Лозанова. Самата Николета отдавна е в сериозна връзка с голямата си любов Ники Михайлов като единственото, което им липсва, е сватба.

Ники и Валери Божинов, от когото плеймейтката има дъщеричка Никол, са в отлични отношения, както и техните половинки Николета и Биляна Дол. Това показва, че при добро желание и разум от двете страни, дори разведените могат да останат приятели.

Колкото до младата Тита, към момента тя жъне небивали успехи в шоуто “Като две капки вода”. Журито и публиката я подкрепят непрекъснато и има защо.

Тита показа, че се справя много по-добре с имитациите от основната си конкурентка в музиката Гери-Никол. Варненката участва в шоуто миналата година и също показа талант, но Христова я бие по всички параграфи.

Едва ли обаче протежето на Криско ще успее да грабне победата и колата, тъй като Стефан Илчев и Мария Илиева са основните претенденти за топ фаворита на зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.