Горещо Новини

Бомба: Николета Лозанова сватосва Тита! (разкритията смаяха всички)

Николета Лозанова търси мъж на Тита!

Кой да предположи, че Николета Лозанова и Тита не само ще се сприятелят, но и много повече?! Оказа се, че половинката на Ники Михайлов усилено търси гадже на певицата.

Новината избухна по време на партито за рождения ден на фризьора Венелин Кондаков, който е близък приятел и с двете. Близки до компанията разкриха, че Тита признала пред НиЛо за липсата на мъж до себе си, пише вестник “България днес”.

Както знаем, Христина Христова имаше сериозна връзка с красавеца Викторио, но двамата изненадващо се разделиха. Медии я спрягаха в отношения с Папи Ханс, но това се оказа поредната клюка.

За да помогне на девойката и да я насърчи, опитната вече и доста по-голяма Николета й дала няколко съвета за любовта и мъжете. И обещала да се оглежда за някой младок, който е свестен и й подхожда.

Не е ясно как е приключила вечерта, но лицето на Тита буквално грейнало след задушевния разговор с Лозанова. Самата Николета отдавна е в сериозна връзка с голямата си любов Ники Михайлов като единственото, което им липсва, е сватба.

Ники и Валери Божинов, от когото плеймейтката има дъщеричка Никол, са в отлични отношения, както и техните половинки Николета и Биляна Дол. Това показва, че при добро желание и разум от двете страни, дори разведените могат да останат приятели.

Колкото до младата Тита, към момента тя жъне небивали успехи в шоуто “Като две капки вода”. Журито и публиката я подкрепят непрекъснато и има защо.

Тита показа, че се справя много по-добре с имитациите от основната си конкурентка в музиката Гери-Никол. Варненката участва в шоуто миналата година и също показа талант, но Христова я бие по всички параграфи.

Едва ли обаче протежето на Криско ще успее да грабне победата и колата, тъй като Стефан Илчев и Мария Илиева са основните претенденти за топ фаворита на зрителите.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.