България Новини

Крах: Кирил Десподов скъса с щерката на Цветелина Бориславова! (още разкрития)

Кирил Десподов явно няма да става зет на банкерката Бориславова!

Футболист номер едно у нас Кирил Десподов и щерката на Цветелина Бориславова се разделиха, при това окончателно. Краят на връзката им е факт от няколко седмици, но новината се разчу именно сега, пише Ретро.

За доказателство Кирил изтри много от общите снимки с бившата му вече годеница в мрежата. А и двамата не са прекарали великденските празници заедно.

Докато Десподов е бил в Сицилия, то Веселина отпочивала с приятели в Гърция. Само допреди няколко седмици наследничката на банкерката Бориславова също живееше в Италия. Тя беше поканена да съжителства с Кирил Десподов, който подписа с тамошния “Каляри”.

Не е ясно каква е причината за раздялата между двамата влюбени, но е очевидно, че футболистът няма да става зет на бившата изгора на Бойко Борисов.

Знаем, че Веселина е по-голяма от ритнитопковеца. Тя е на 30 години, докато Десподов още е на 22. Тази разлика обаче не е пречила по никакъв начин на отношенията им, тъй като двамата се разбираха прекрасно.

Припомняме, че преди време злите езици твърдяха, че около футболиста се навърта певицата Гери-Никол и дори ги спрягаха заедно. Доказателства за това обаче нямаше, а и варненката е сериозно обвързана с бившия на златното момиче Християна Тодорова.

Гери и Вълка са влюбени и прекарват страхотно времето си заедно в пътувания и романтични изненади. Към момента Кирил Десподов ще се окаже свободен, за радост на многото си фенки.

А за Веселина няма защо да се тревожим. Хубава, умна и богата, тя едва ли ще остане дълго в редиците на сингъл дамите. Ухажори не й липсват, но ще им бъде доста трудно да я впечатлят.

За разлика от Веси, сестра й Ралица, която е по-голяма, вече се радва на стабилно семейство, предава Ретро. Родителката им Цветелина Бориславова обаче е дала пълна свобода на децата си и правото на личен избор в живота.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.