Горещо Новини

Помните ли брадърката Зара?! (вижте в какво се превърна любимата на Христо Сираков)

Зара винаги е била голямата слабост на Ицо Стоте манекенки!

Помните ли брадърката Зара – чаровницата, която влезе в Къщата на първия Биг Брадър и успя да омае барабата Найден. А след шоуто вратите й се отвориха и тя се прицели доста по-високо, в Христо Сираков.

Милионерът и виден плейбой така се прехласна по Зара, че изневери на принципите си. Двамата имаха една наистина дълга и сериозна връзка. А след разпада й, която бе заради възрастовите им различия, Ицо Стоте манекенки винаги е признавал, че това момиче му е слабост.

“Влюбих се в Зара истински, до днес тя е много специална за мен”, сподели преди време Сираков. И уточни, че не само визията, но умът и чепатият характер на брюнетката са го опитомили.

Е, оттогава минаха много години, а към днешна дата Зара е вече омъжена за австралиец. Тя рядко се задържа в родината, но феновете й следят всичко за нея в социалните мрежи.

Тъкмо последните й снимки там обаче хвърлиха в потрес не един и двама. Защото се оказа, че Зара не е онази, която беше. Става дума за чисто физическия й вид, който е доста загрубял.

Признаваме, че младата дама има перфектно тяло и много поддържано. Тя не спира да спортува и да се храни здравословно, предимно с плодове и зеленчуци.

Манията й по тежестите и фитнеса обаче започва да й пави лоша услуга. Зара до такава степен е стопила всички мазнинки по себе си, че вече не се радва на хубавата женствена фигура.

В коментарите в мрежата все по-често срещаме препоръки към нея да се вземе в ръце и да си върне извивките и грацията. Защото с този широк гръб и тези плочки и изразени мускули, тялото й повече приличало на мъжко, пише вестник “Галерия”.

“Прекрасна си, Зарче, но отпусни го малко това напрежение и разреди посещенията във фитнес залите. Иначе съвсем ще заприличаш на момче, вместо на онази красавица, която си”, съветват я потребители.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.