Краят на "Шоуто на Слави" е бич за Годжи: Басистът с дългове за стотици хиляди! (виж фактите)

https://goreshto.net/goreshto/krayat-na-shouto-na-slavi-e-bich-za-godzhi-basistat-s-dalgove-za-stotici-hilyadi-vizh-faktite/50549 Goreshto.net
Краят на "Шоуто на Слави" е бич за Годжи: Басистът с дългове за стотици хиляди! (виж фактите)

Годжи се намира в задънена улица, краят на шоуто е последната капка в чашата!

Краят на "Шоуто на Слави", което спира на 31 юли, е тежък за всички от екипа. Най-много обаче това ще удари по Годжи, който се намира в задънена улица и то чисто финансово. Това разкри проверка на вестник "България днес". Оказа се, че Георги Милчев - Годжи има дългове към банки и неплатени данъци в размер на стотици хиляди лева. От НАП са го търсили множество пъти, но без успех. Като се наложило накрая да му заведат дела и да се обърнат към съдебен изпълнител. Следващата стъпка е запориране на фирми и имущество, но не се знае дали нещата ще стигнат дотам. Самият басист отказва да коментира данните от търговския регистър и задълженията си, които били факт от 2013-та година насам. "Абе, я си...!" - това е единственото, което просъскал Годжи на въпрос на репортер от "България днес" и затворил телефона си. Явно питането за запорираните му сметки го е вбесило до краен предел. Знае се, че последният му запор е от 2017-та година и се дължи на непогасен негов голям кредит към банка. През годините Георги Милчев не урежда дълговете си с банката, а тя пък прехвърля дълга му на колекторска фирма. Става така, че сумата нараства до 226 415,46 лв. В тази сума влизат 200 000 лева кредит, заедно с натрупани лихви и такси. Отделно на НАП, дясната ръка на Слави Трифонов трябва да плаща 77 646 лева главница и 31 674 лева лихви. Отделно от това има запор върху две от фирмите на музиканта за 37 772 лева, както и за внушителните 339 789 лева. Всичко това определено показва, че Милчев едва ли е бил съгласен с решението на шефа си да откаже нов договор на Би Ти Ви. Знаем, че медията покани Слави да продължи при тях и следващия сезон, но Дългия отказа. Какво ще прави занапред и дали е подготвил нещо ново заедно с екипа си, предстои да разберем тепърва.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.