Горещо

Краят на “Шоуто на Слави” е бич за Годжи: Басистът с дългове за стотици хиляди! (виж фактите)

Годжи се намира в задънена улица, краят на шоуто е последната капка в чашата!

Краят на “Шоуто на Слави”, което спира на 31 юли, е тежък за всички от екипа. Най-много обаче това ще удари по Годжи, който се намира в задънена улица и то чисто финансово. Това разкри проверка на вестник “България днес”.

Оказа се, че Георги Милчев – Годжи има дългове към банки и неплатени данъци в размер на стотици хиляди лева. От НАП са го търсили множество пъти, но без успех. Като се наложило накрая да му заведат дела и да се обърнат към съдебен изпълнител.

Следващата стъпка е запориране на фирми и имущество, но не се знае дали нещата ще стигнат дотам. Самият басист отказва да коментира данните от търговския регистър и задълженията си, които били факт от 2013-та година насам.

“Абе, я си…!” – това е единственото, което просъскал Годжи на въпрос на репортер от “България днес” и затворил телефона си. Явно питането за запорираните му сметки го е вбесило до краен предел.

Знае се, че последният му запор е от 2017-та година и се дължи на непогасен негов голям кредит към банка. През годините Георги Милчев не урежда дълговете си с банката, а тя пък прехвърля дълга му на колекторска фирма.

Става така, че сумата нараства до 226 415,46 лв. В тази сума влизат 200 000 лева кредит, заедно с натрупани лихви и такси.

Отделно на НАП, дясната ръка на Слави Трифонов трябва да плаща 77 646 лева главница и 31 674 лева лихви. Отделно от това има запор върху две от фирмите на музиканта за 37 772 лева, както и за внушителните 339 789 лева.

Всичко това определено показва, че Милчев едва ли е бил съгласен с решението на шефа си да откаже нов договор на Би Ти Ви. Знаем, че медията покани Слави да продължи при тях и следващия сезон, но Дългия отказа.

Какво ще прави занапред и дали е подготвил нещо ново заедно с екипа си, предстои да разберем тепърва.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.