България Новини

Антон Хекимян рухна: Василена го зачеркна напълно, влюбена е в друг! (виж новото й гадже – СНИМКИ)

Василена Гръбчева тотално изхвърли Антон Хекимян от живота си!

Водещият на Би Ти Ви Антон Хекимян е напълно съсипан. Всяка надежда да си върне обратно голямата любов в лицето на Василена Гръбчева угасна. Журналистката вече има нов мъж до себе си и по всичко личи, че е повече от щастлива.

Късметлията не е колега на блондинката, а лекар. И по точно неврохирург с обещаващо бъдеще. Става дума за известния вече в медицинските среди млад доктор Асен Цеков, който работи в частна клиника в столицата.

Цеков редовно взима участия в благотворителни събития, а и е запален моторист. Тъкмо на едно от мероприятията на “Софийски мотористи”, на които е член, се запознава с Василена Гръбчева.

Бившата на Антон Хекимян моментално се впечатлява от чаровния лекар, който на всичко отгоре, миналата година получи и приза “Млад лекар на годината”, пише вестник “Галерия”.

Любовта помежду им пламва, а връзката им е сериозна още от самото начало. Доказателството за това е, че съвсем скоро двамата заживяват заедно под един покрив. Именно това кара Хекимян да рухне и да изгуби надежда за помирение с Васи.

“Семейството на Асен много харесва Василена и напълно одобряват връзката им. Нищо чудно след някой и друг месец да чуем и за сватба, а защо не и за бебе”, коментират близки до влюбените.

Припомняме, че Василена Гръбчева обичаше силно Антон Хекимян и прекара с него години наред. Беше му вярна и мечтаеше да се обвържат по-сериозно, но това така и не се случи.

Водещият на сутрешния блок бе прекалено отдаден на кариерата си в Би Ти Ви и не отделяше нужното внимание на годеницата си. Постепенно чувствата на Гръбчева охладняха и се стигна до раздяла.

И макар че Василена до последно твърдеше, че с Антон са запазили приятелството си, това едва ли е възможно. По-скоро са се превърнали в поредните обикновени познати.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.