Взрив: Рачков нанесе жесток удар на Мария Игнатова в ефир! (ето какво заяви)

https://goreshto.net/novini/vzriv-rachkov-nanese-zhestok-udar-na-mariya-ignatova-v-efir-eto-kakvo-zayavi/50545 Goreshto.net
Взрив: Рачков нанесе жесток удар на Мария Игнатова в ефир! (ето какво заяви)

Димитър Рачков съкруши Мария Игнатова след толкова години заедно!

Водещият Димитър Рачков направи нещо непростимо спрямо дългогодишната си и "голяма любов" Мария Игнатова, както самият той я наричаше. Преди дни, по време на поредния лайф на "Като две капки вода" той изстреля истината в ефир. А тя е, че двамата не са заедно, както и се предполагаше от доста време. Рачков не уважи Мария и желанието й да не говорят за връзката си пред медиите. Припомняме, че в последното си интервю блондинката беше категорична, че личният й живот си е само неин и смята да си остане така. "Няма да коментирам дали с Митко сме заедно, или не. Каквото и да кажа, ще се изопачи, така че запазвам правото си на конфиденциалност", заяви чаровната Игнатова. Е, Рачков явно смята друго, тъй като по време на "Капките" през смях обяви, че е свободен мъж. "Нямам гадже", извика комикът, в опитите си да се "награби" с Папи Ханс в образа му на Енрике Иглесиас. Въпреки че закачката между двамата бе една от поредните шеги на Митко, то на всички стана ясно, че раздялата му с Мария Игнатова е окончателна, пише вестник "България днес". Знаем, че Митко и Мария се бяха разделили след дългогодишно съвместно съжителство и си дадоха втори шанс. Той обаче се оказа твърде кратък и нещата не се получиха. Освен това предаването им "Господари на ефира" беше спряно и слезе от екран в края на миналата година. От двамата най-тежко го понесе Игнатова, която остана без работа и стабилни доходи. Рачков е любимец на Маги Халваджиян и мястото му в "Капките", както и в други проекти на арменеца, е запазено. Именно това е и причината близки до Мария Игнатова да коментират, че Димитър е можел поне да запази достойнството й и да не коментира отношенията и връзките си в ефир.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.