България Новини

Крах: Любовта съсипа шеф Манчев, губи 3 милиона при развод! (новата му чака момче от него – виж тук)

Шеф Манчев рискува да го закъса жестоко!

Влюбен, щастлив, летящ в облаците и… очакващ бебе. Така от известно време насам описват шеф Манчев близки до него източници. Както се разбра вече от информацията на вестник “Галерия”, кулинарният гуру е сложил рога на жена си с друга.

Непознатата за обществото дама е родом от Берковица, но живее във Варна. Където и се запознала с Манчев при едно от пътуванията му за снимките на “Кошмари в кухнята”.

Иван Манчев буквално полудял по красавицата и се влюбил до уши. Не е ясно от колко време е връзката между двамата, но се твърди, че любовницата му е бременна в шестия месец и чака момче.

Тъкмо това ще изиграе лоша шега на шеф Манчев, който и преди е залитал по чуждо, но в крайна сметка съпругата му го прибра обратно. Тогава обаче бебета на хоризонта нямаше и нещата бързо се потулиха.

Днес, при евентуален развод, какъвто огорчената Марина Манчева почти сигурно ще поиска, майсторът на черпака ще бъде буквално разорен. А жена му ще прибере близо 3 милиона при подялбата на имуществото и бизнеса.

Знае се, че Марина е собственик на половината от ресторантите “Кактус” на мъжа си. Разбира се, те ще останат за нея и за децата им. Както и огромният апартамент за 500 000 в столицата, който също остава във владение на предадената съпруга, пише “Галерия”.

Шеф Манчев има две деца от брака си, който вече продължава 18 години. Това са 17-годишният Христо и 13-годишната Виктория. Не е ясно какво ще обяснява готвачът на наследниците си, които едва ли ще приемат любовницата му с отворени обятия.

“Луднал е от любов и това е разбираемо, на всеки може да се случи. Хич не му е лесно в момента, защото не е човек, който иска да нарани семейството си, тях също много ги обича. Но какво ще стане занапред и как ще се развие животът му, един Господ знае”, коментират из светските среди на столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.