Здраве и диети

Десислава очарова с пълна промяна: Ето каква диета извая фигурата й! (виж тук)

Десислава определено изгуби много килограми след раждането!

Ангелогласната певица Десислава винаги се е радвала на любовта на феновете си. Без това да зависи от физическата форма, в която се намира. Дали е по-пълничка, или по-слаба, Деси притежава харизма и чар, които пленяват околните.

Затова и мнозина я харесваха пищна, каквато беше по време на бременността и след раждането. Припомняме, че тя роди син на половинката си Благой Найденов.

А боксьорът, въпреки че е доста по-млад от нея, е все още луд от любов по гласовитката. Явно обаче суетата не е чужда на Десислава като на всяка жена. С наближаване на лятото, плажа и морето, тя се зае да се върне във форма. И успя.

Към днешна дата фенове на Деси се впечатляват от изваяната й фигура. По време на участията си из клубове в цялата страна тя предизвиква фурор от комплименти. А почитателки не спират да я разпитват за диетата, която е спазвала.

Е, оказа се, че режимът на хранене на Десислава е съвсем простичък. И се състои от консумацията предимно на сурови плодове и зеленчуци. Сладураната е изхвърлила от менюто си всичко пържено, тестeно, сладко или твърде мазно.

Блондинката се храни максимум три пъти на ден като не се тъпче с излишни неща по време на паузите между храненията, разкриха нейни познати.

“Винаги сме се чудили на Деси, че иска да отслабне. Та тя си е съвършена, родена е истинска дама и изглежда такава. Има си всички извивки, които пленяват мъжете, а не е закачалка като повечето днешни моделки. Които са като копирани една от друга”, коментират близки до певицата.

Ние също винаги сме харесвали Десислава като по-пищна красавица, а не изпита и слаба, но в крайна сметка животът и тялото са си нейни. И тя има правото да решава кога и как да изглежда. Важното е, че уникалният й глас не спира да радва и да вдъхновява.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.