Ексклузивно: Шеф Манчев чака бебе от любовницата си! (съпругата му Марина е в ступор)

https://goreshto.net/novini/ekskluzivno-shef-manchev-chaka-bebe-ot-lyubovnicata-si-saprugata-mu-marina-e-v-stupor/50540 Goreshto.net
Ексклузивно: Шеф Манчев чака бебе от любовницата си! (съпругата му Марина е в ступор)

Шеф Манчев ще става татко на трето дете!

Майсторът на черпака шеф Манчев предизвика истински шок с извънбрачната си авантюра, развод и... предстоящо бебе. Всичко това се разкри почти наведнъж като остави с отворени от почуда усти почитателите му. Както знаем, Иван Манчев е женен от цели 18 години. И има две деца от съпругата си Марина. Това са 17-годишният Христо и 13-годишната Виктория. Днес обаче кулинарят очаква с трепет третото си чедо - този път от любовницата. Това разкриха близки до обкръжението му източници пред вестник "Уикенд". Оказа се, че от няколко месеца шеф Манчев върти любов с млада красавица, родом от Берковица. От години обаче тя живеела във Варна и именно там се запознала с Манчев. Той бил по работа в морската столица, за да снима поредния епизод на "Кошмари в кухнята" и попаднал на бъдещата си любима. Това обаче не било просто авантюра или афера за една нощ. Иван Манчев така хлътнал по девойката, че не виждал и не чувал нищо друго. "Приятелката му е бременна и то в шестия месец. Марина знае и няма да ви казваме как го прие. На коя жена ще й е все тая и няма да й е тежко, още повече като обича мъжа си", коментират източниците. Манчев и Марина били пред развод, но ако това се случи, шефът може да си навлече доста ядове. Тъй като половината от семейните ресторанти "Кактус" били на името на жена му, твърдят пред "Уикенд". За момента обаче тези "дребнотемия" май изобщо не вълнуват влюбения готвач. Припомняме, че преди години шеф Манчев лично сподели в интервю, че е изневерявал на съпругата си, защото си изгубил акъла по друга. След като размислил обаче, решил да следва разума и се върнал при Марина. Към днешна дата едва ли ще направи същото. А и благоверната му надали ще бъде склонна отново да го приеме с отворени обятия.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.