Новини Шоубизнес

Първи скандал между Емилия и Жорж Башур! (бизнесменът избесня – виж тук)

Емилия и Жорж Башур никога досега не се бяха карали!

Първи скандал се разрази между Емилия и Жорж Башур. Певицата и бизнесменът са заедно отдавна, а имат и официално сключен брак. До момента двамата не се бяха сдърпвали за нищо, а любовта им буквално беше безоблачна.

Е, ето, че нищо не е постоянно, разбира се. И Башур най-после изригна бесен към жена си. Оказа се, че причината за скандала е в самата нея. Емилия започна да ходи все по-провокативно облечена на участия, което разгневило мъжа й.

Както знаем, скоро Жорж Башур ще отбележи година от зверската катастрофа, отнела живота на любимия му син Феди Башур. Мъката на бащата е огромна и той така и не може да преодолее загубата на красивото си дете.

Разбира се, Емилия е плътно до него и дори в повечето случаи се облича в черни дрехи за участията си. Деколтето, което демострира на последния си лайф обаче, беше под всякаква критика, пише вестник “България днес”.

На практика роклята й е съвсем прозрачна, а силиконовите прелести ще ти извадят очите. Дори феновете на изпълнителката от Пайнер останаха озадачени и коментираха дали подобен тип облекло е подходящ за една семейна жена, на години при това.

“Разбираемо е Башур да се сърди и дори да й се развика вкъщи. Какво цели с това всички да й опознаят балконите?! Нали има хубав глас, може да пее, красива е – не й ли стига?! Другото изглежда евтино и дори грозно”, категорични са меломани.

Близки до Жорж Башур обаче са убедени, че пристъпите му на ярост са само и единствено заради огромната му любов към Емилия. “Че кой мъж би ревнувал и би се дразнил ако не обича жена си?! Нямаше да му пука, ако ще и по чехли само да се изтипоса на сцената”, смеят се източниците.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.