Новини Шоубизнес

Първи скандал между Емилия и Жорж Башур! (бизнесменът избесня – виж тук)

Емилия и Жорж Башур никога досега не се бяха карали!

Първи скандал се разрази между Емилия и Жорж Башур. Певицата и бизнесменът са заедно отдавна, а имат и официално сключен брак. До момента двамата не се бяха сдърпвали за нищо, а любовта им буквално беше безоблачна.

Е, ето, че нищо не е постоянно, разбира се. И Башур най-после изригна бесен към жена си. Оказа се, че причината за скандала е в самата нея. Емилия започна да ходи все по-провокативно облечена на участия, което разгневило мъжа й.

Както знаем, скоро Жорж Башур ще отбележи година от зверската катастрофа, отнела живота на любимия му син Феди Башур. Мъката на бащата е огромна и той така и не може да преодолее загубата на красивото си дете.

Разбира се, Емилия е плътно до него и дори в повечето случаи се облича в черни дрехи за участията си. Деколтето, което демострира на последния си лайф обаче, беше под всякаква критика, пише вестник “България днес”.

На практика роклята й е съвсем прозрачна, а силиконовите прелести ще ти извадят очите. Дори феновете на изпълнителката от Пайнер останаха озадачени и коментираха дали подобен тип облекло е подходящ за една семейна жена, на години при това.

“Разбираемо е Башур да се сърди и дори да й се развика вкъщи. Какво цели с това всички да й опознаят балконите?! Нали има хубав глас, може да пее, красива е – не й ли стига?! Другото изглежда евтино и дори грозно”, категорични са меломани.

Близки до Жорж Башур обаче са убедени, че пристъпите му на ярост са само и единствено заради огромната му любов към Емилия. “Че кой мъж би ревнувал и би се дразнил ако не обича жена си?! Нямаше да му пука, ако ще и по чехли само да се изтипоса на сцената”, смеят се източниците.

 

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.