Първи скандал между Емилия и Жорж Башур! (бизнесменът избесня - виж тук)

https://goreshto.net/novini/parvi-skandal-mezhdu-emiliya-i-zhorzh-bashur-biznesmenat-izbesnya-vizh-tuk/50536 Goreshto.net
Първи скандал между Емилия и Жорж Башур! (бизнесменът избесня - виж тук)

Емилия и Жорж Башур никога досега не се бяха карали!

Първи скандал се разрази между Емилия и Жорж Башур. Певицата и бизнесменът са заедно отдавна, а имат и официално сключен брак. До момента двамата не се бяха сдърпвали за нищо, а любовта им буквално беше безоблачна. Е, ето, че нищо не е постоянно, разбира се. И Башур най-после изригна бесен към жена си. Оказа се, че причината за скандала е в самата нея. Емилия започна да ходи все по-провокативно облечена на участия, което разгневило мъжа й. Както знаем, скоро Жорж Башур ще отбележи година от зверската катастрофа, отнела живота на любимия му син Феди Башур. Мъката на бащата е огромна и той така и не може да преодолее загубата на красивото си дете. Разбира се, Емилия е плътно до него и дори в повечето случаи се облича в черни дрехи за участията си. Деколтето, което демострира на последния си лайф обаче, беше под всякаква критика, пише вестник "България днес". На практика роклята й е съвсем прозрачна, а силиконовите прелести ще ти извадят очите. Дори феновете на изпълнителката от Пайнер останаха озадачени и коментираха дали подобен тип облекло е подходящ за една семейна жена, на години при това. "Разбираемо е Башур да се сърди и дори да й се развика вкъщи. Какво цели с това всички да й опознаят балконите?! Нали има хубав глас, може да пее, красива е - не й ли стига?! Другото изглежда евтино и дори грозно", категорични са меломани. Близки до Жорж Башур обаче са убедени, че пристъпите му на ярост са само и единствено заради огромната му любов към Емилия. "Че кой мъж би ревнувал и би се дразнил ако не обича жена си?! Нямаше да му пука, ако ще и по чехли само да се изтипоса на сцената", смеят се източниците.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.