Симеон Колев потресе: Мариана си тръгна просто ей така, няма как да бъдем приятели! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/simeon-kolev-potrese-mariana-si-tragna-prosto-ey-taka-nyama-kak-da-badem-priyateli-vizh-tuk/50532 Goreshto.net
Симеон Колев потресе: Мариана си тръгна просто ей така, няма как да бъдем приятели! (виж тук)

Симеон Колев разкри истината за Мариана Векилска!

През февруари водещата на Би Ти Ви Мариана Векилска шокиращо съобщи, че напуска медията и отива да прави кариера в Брюксел. Оказа се, че тя се е обучавала за експерт към преговорен екип по въздухоплаването в белгийската столица. Доста по-рано от раздялата й с Би Ти Ви обаче, се е случила раздялата с половинката й Симеон Колев. Мариана Векилска и радио водещият бяха заедно цели 15 години, но изведнъж всичко приключи с трясък. И докато всички се чудеха коя е причината и чия е вината за разрива в отношенията и края на брака им, Колев издаде своята книга. И разкри в едно от популярните ни женски списания цялата истина за него и жена му. Както и колко му е трудно да бъде самотен родител. „Мариана ми каза само едно: „Симо, мерси, ама чао! Живее се трудно с такъв човек". Винаги ще помня едно нейно изречение на тръгване: „Ти си перфектният мъж и това е най-големият ти проблем”, разкри покрусеният Симеон. Въпреки че Мариана Векилска била категорична и се изнесла от дома им, той продължил да бъде перфектният баща. Дори повече, защото се стремил да не лишава от нищо сина им и да направи така, че да понесе по-леко раздялата им. Знаем, че преди двамата да се съберат, Векилска доста време беше самотна майка. От неуспешния си брак с футболиста Георги Донков водещата има една щерка Габриела. "Когато Мариана взе решението да напусне дома ни, беше трудно и тежко и за двете деца. Момчил бе само на 10 годинки, а Габи следваше втора година в Холандия и приключваше болезнено връзка. Самият аз преминах през всички фази - от отричането, през болката, обвиненията, самосъжалението. Но в крайна сметка се стегнах и реших да остана цял и да се съхраня в името на децата. Мариана е избрала своя път, решила е да следва сърцето си и не я виня за нищо. Тя не е отговорна за щастието ми, но не мога да кажа, че сме останали приятели. Нямаше как да запазим добрите си отношения", откровен до болка е Симеон Колев, предава вестник "Уикенд".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.