Ексклузивно: Мария Силвестър се награби с красив младок! (вижте как се целуват)

https://goreshto.net/novini/ekskluzivno-mariya-silvestar-se-nagrabi-s-krasiv-mladok-vizhte-kak-se-celuvat/50527 Goreshto.net
Ексклузивно: Мария Силвестър се награби с красив младок! (вижте как се целуват)

Мария Силвестър забърса доста по-млад от нея хубавец!

Водещата Мария Силвестър преспокойно се натиска и целува по улиците с млад мъж. Който визуално изглежда с поне 15 години по-малък от нея, а може и повече. Това не са поредните измислици, а самата истина и то показана лично от водещата на "Бригада нов дом". Мария Силвестър постна в мрежата шокиращо видео, в което показва как се наслаждава на целувките на младока. Не е ясно коя е причината да публикува това видео, но вероятно идеята й е била да сложи край на клюките, че спи с колегата си от предаването Владимир Караджов. Силвестър качи видеото навръх Цветница в профила си в Инстаграм. Там обаче то остана едва 24 часа, а после беше изтрито, съобщава вестник "Уикенд". „Уикенд” разполага и със стоп кадри, от които ясно се вижда, че мъжът, с когото Мария Силвестър се целува с наслада, няма нищо общо с Караджов. Водещата на Би Ти Ви загатна, че уж случайно се запознала с хубавеца, след като си изгубила телефона в Русе. „Едно симпатично момче го намери и ми го върна, а аз останах доволна. Много доволна”, споделя Мария Силвестър в записа. А после шокира всички като директно започва да се целува с младока. Запознати обаче твърдят, че това далеч не е човек, с когото Мария се познава от няколко часа. Не е в стила й да излага на показ мъжете, с които има случайни забежки. А и актрисата и водеща е майка на подрастващ син, поради което изключително внимавала с кого си ляга, за да не травмира детето си. Припомняме, че преди три години, след като се разведе с бащата на сина си - Силвестър Силвестров, Мария призна, че има мъж до себе си. Тогава обаче отказа да разкрие самоличността му, защото не бил публична личност. Не е ясно дали въпросният мъж е младокът от видеото, но може би скоро ще разберем и това. А на Мария Силвестър успех в любовта!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.