Скандал: Бербатов слага рога на Елена със Славена Вътова! (аферата им шокира всички)

https://goreshto.net/novini/skandal-berbatov-slaga-roga-na-elena-sas-slavena-vatova-aferata-im-shokira-vsichki/50526 Goreshto.net
Скандал: Бербатов слага рога на Елена със Славена Вътова! (аферата им шокира всички)

Димитър Бербатов и Славена Вътова са заедно от месеци!

Скандална новина взриви медиите днес, когато лъсна аферата на футболист номер едно у нас Димитър Бербатов със... Славена Вътова. Както знаем, бившата Мис България 2006 е омъжена жена с две деца. А Бербо също има две щерки и от години е с половинката си Елена. Близки до Вътова източници разкриха пред вестник "Уикенд", че футболистът и красавицата се запознали пре есента на миналата година - уж по работа. Както знаем, Славена стана водеща на предаването на БНТ "Спортисимо". Първоначално очевидците, натъкнали се на срещите на двамата в кафенета и ресторанти били уверени, че са по работа. "То работа, работа, но мина време и отново ги засичахме заедно. Седят си в спокойни и тихи местенца, гукат си сладко... Голяма работа ще да е тази?!", подмятат саркастично източниците. Според запознати от светските среди, Бербатов и Славена са влюбени най-малко от шест месеца. А очевидно, половинките им и представа си нямат за това. Поне Елена, защото мъжът на Вътова дочул това-онова от "доброжелатели". Знаем, че Мис България е женена за бизнисмена Юлиян Цолов, когото дари с две отрочета. Любовта им уж беше огромна, истинска и безоблачна, но се говори, че Цолов я закъсал с парите и проблемите тръгнали. Юлиян обаче така и не повярвал на слуховете за жена си и Димитър Барбатов. Бил убеден в нейната преданост и вярност като отсякъл, че това са поредните клюки на хейтърите. Колкото до Митко Бербатов, то близки до него хора са готови да си сложат ръката в огъня, че той никога няма да изостави семейството си. "Ще се позабавлява малко, ще му мине тръпката и ще й бие шута. Елена може да бъде напълно спокойна", коментират зевзеци. До момента нито Бербатов, нито Вътова са се изказали относно писанията за връзката им.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.