Лора Крумова се предаде: Истината за бившата водеща втрещи всички! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/lora-krumova-se-predade-istinata-za-bivshata-vodeshta-vtreshti-vsichki-vizh-tuk/50521 Goreshto.net
Лора Крумова се предаде: Истината за бившата водеща втрещи всички! (виж тук)

Лора Крумова развя бялото знаме, предаде се тотално!

Бившата водеща на Нова телевизия Лора Крумова сащиса случайни минувачи и потребителите в мрежата. След като преди повече от половин година тя роди второто си дете - дъщеричката Мина, блондинката се предаде тотално. Става дума за отчайващите и строги диети, които Лора се опитваше да спазва години наред. Неясно защо, но тя така и не успя да види резултат от тях, пише вестник "Уикенд". Чиито папараци преди дни "сгащиха" Крумова на ул. "Раковска" в столицата. Водещата и мъжът й Сотир паркираха колата си под пътен знак, забраняващ паркирането. Двамата обаче преспокойно се измъкнали от сивото си "Субару" и заедно с бебето се запътили към близко заведение. Именно там станало ясно, че Лора Крумова е вдигнала ръце от всякакви диети, режими и глад. И е решила да бъде себе си и да се харесва такава, каквато е. Тя спокойно си поръчала няколко ястия от менюто на ресторанта и след това с охота си ги хапнала. Впечатление направил фактът, че русокоската видимо със зор носела малката си дъщеричка до автомобила. Сотир обаче очевидно си я харесва и закръглена, и пет пари не дава за коментарите на злите езици. Както знаем, двамата са заедно от години и връзката им е по-стабилна от всякога. При все, че инструкторът по сърф Сотир не спира да се грижи за тялото си и е в отлична форма, той и Лора са в завидна спойка. Колкото до въпросите на зрителите кога и дали изобщо журналистката ще се върне на екран, това засега остава неясно. На мястото на Лора в ефира на Нова телевизия от месеци е бившата танцьорка Мартина Ганчева, която едва ли има намерение да отстъпва поста си. Публиката обаче симпатизираше много повече на Крумова, затова очакваме бъдещата битка между двете да бъде наистина жестока.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.