Новини

Бомба: Райна най-сетне показа гаджето си! (ето кой е мачото + МНОГО ИНТИМНИ СНИМКИ)

Райна най-после показа мъжа до себе си!

Пилето на поп фолка Райна предизвика сензация в мрежата като най-после показа мъжа в живота си. Да представиш гаджето си пред света в наши дни се счита за нещо съвсем нормално и дори банално. При Райна обаче нещата са коренно различни.

Певицата беше сама в продължение на години. А малкото връзки, които имаше след Коцето, пазеше упорито в тайна. Знае се, че Райна не е лесен характер и е много претенциозна по отношение на мъжете.

Македонката никога не е точила лиги по парите или властовите позиции на любимите си. Критериите й са чисто човешки като искреност, сила, мъжество, вярност, остроумие и духовност. Може би и затова й отне толкова време, докато реши да се довери на някого.

Е, късметлията вече е налице. Това е мускулягата Валери Тюлеков, който е бивш балкански шампион по бокс. А към днешна дата се е насочил към ММА.

Преди да се запознае с Райна, Валери Тюлеков е имал връзка с друга хубавица, но любовта му към певицата избухнала още от пръв поглед. Не е ясно дали Райна е причина за раздялата с предишната му приятелка, или отношенията им вече са били приключили, когато се е появило Пилето.

Важното е едно – Валери Тюлеков е първият мъж, когото Райна показва смело пред обществеността след Коцето. Което дава да се разбере, че ММА боецът е преминал успешно “тестовете” й и връзката им наистина е сериозна.

Сега остава само да почакаме и да видим ще има ли продължение любовта им – говорим за сватба, а защо не и за бебе, разбира се?! Макар Райнето да е от типа свободолюбиви, работещи и независими жени, все някога ще й дойде времето да се замисли за семейство.

Пожелаваме й именно Валери да е нейният пристан в живота и да я направи много щастлива. Тя със сигурност го заслужава.

Райна

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.