България Новини

Бомба: Случилото се с Александра Арабаджиева потресе всички! (никой не очакваше това от нея + снимки)

Александра Арабаджиева даваше вид на много по-силна и издръжлива жена!

Щерката на Ветко Арабаджиев и Маринела – Александра Арабаджиева потресе всички. От няколко дни близки до нея са страшно притеснени за състоянието й. Оказа се, че милионерската щерка се е затворила в дома си и е изпаднала в жестока депресия.

Александра Арабаджиева винаги е давала вид на много силна и издръжлива жена, още повече и че имаше стабилното рамо на фамилията до себе си. Бягството на родителите й обаче се оказа ключът към срива й, обясняват източниците, пише ПИК.

Александра Арабаджиева се занимава само с малката си дъщеричка и конете, които са нейна страст от дълги години. Тя няма мъж, на когото да разчита, тъй като бракът й със Стайко Стайков приключи отдавна.

Това, което никой не очакваше от Алекс, е изведнъж тя да се превърне в поетеса. Да, няма лъжа и измама. Под статията ще видите стихове, написани от самата нея и качени в социалната мрежа Инстаграм.

В тях личи болката на младата жена и пагубния ефект, който е оказало върху нея обвинението срещу родителите й. Припомняме, че Ветко Арабаджиев и Маринела Арабаджиева са издирвани за пране на пари и укриване на данъци в колосални размери.

Малкият им син и брат на Алекс – Вълчо Арабаджиев на два пъти беше задържан в ареста, а сестра му също бе разпитвана многократно. Дори това обаче не успя да накара родителите им да излязат от “окопите” си и да се върнат в България, за да се предадат на властите.

“Що за хора са това – да оставят децата им да опъват каиша вместо тях. Как няма да е смизана и депресирана Александра?! Каквито и да са, крадци, измамници или невинни, децата са най-важното нещо. И първото, което винаги трябва да поставят пред самите себе си”, коментират потребители в мрежата.

В стиховете на Александра Арабаджиева личи, както болката, така и вярата й в невинността на семейството й. Срещу което обаче има множество и непоклатими доказателства за извършени нарушения на закона.

И до днес адвокатът на клана, както и прокуратурата, чакат Ветко и Маринела да се завърнат в родината. Дали това ще се случи, или двамата окончателно са решили да си веят байрака из широкия свят, предстои да видим тепърва.

 

 

Александра Арабаджиева

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.