България Новини

СЪРЦЕ НА МЯСТО: Борисов успя! Щракна се до Чичо Дончо (взриви България преди минути – виж тук)

Бойко Борисов успя, щракна се рамо до рамо с Доналд Тръмп!

Евала! Ашколсун! Разгеле!… Бойко Борисов вече може да спи спокойно. Както и милионите данъкоплатци в България. Целта е постигната, сЪрцето е на място – премиерът успя да се снима за спомен с американския президент Доналд Тръмп. Или по народному “Чичо Дончо”, както го наричат галено мнозина у нас.

Точно преди половин час Бойко Борисов самодоволно постна фотото в профила си в мрежата. Признаваме, че по-усмихнат и доволен пост от негова страна, не сме виждали:

“Чистосърдечно давам възможност за нови “анализи”, “препоръки”, “тълкувания” и изяви по повод тази снимка Иначе, просто протокол на Белия дом “, написа преди минути в мрежата Бойко Борисов.

По-любопитното обаче е как българите реагираха на новината му. Със сигурност ще ви е интересно да прочетете поне част от коментарите, оставени от данъкоплатците под култовото фото. Ето ги и тях:

“Разгеле, дойде му сърце на място! 😀 😀
Хайде сега, ако може, и работа някаква да се свърши, че иначе имаме най-скъпата снимка в историята”.

“Това Тръмп ли е или восъчната му фигура?”.

“Народа ти изнемогва и едвам си плаща сметките, а той се снимал с един тъпак и жена му, голяма гордост голямо чудо, успех за БЪЛГАРИЯ,с тез снимки решихте проблемите на народа, МНОГО СИ ТЪП.ЯЗЪК ЧЕ ТРИ ПЪТИ ГЛАСУВАХ ЗА ТЕБ”.

“Добре, че е протокола, че да ви погали ЕГОТО! Данъкоплатците благодарят за тази “безценна” снимка г-н Борисов!!!”.

“Моята препоръка е да са по събрани краката! Иначе, комплименти за хубавия костюм! Отива ви повече от анцунга и спортните фланелки!”.

“Ох, най-накрая. Сън не ни ловеше…”.

“Ми надебелял си нещо : D. Протеинова диета е препоръката : D”.

“Толкоз усмихнат статус не бяхме виждали. Голям кеф”.

“Иначе то се вижда че Тръмп е боднал Мелания във обедната почивка” – тези са само малка част от подигравателните коментари към фундаменталното фото на премиера Бойко Борисов. Честито и хаирлия да е!

Само ще уточним, а и ще покажем, че презизентът Румен Радев също има снимка с Тръмп. И дори говори с него, за разлика от 2,7-те секунди на премиера преди дни. Насладете се и на двамата и открийте разликите!

 

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.