България Новини

ЕКСКЛУЗИВНО: Маринела Арабаджиева в кома след опит за самоубийство!

Маринела Арабаджиева е изпаднала в кома след опит да отнеме живота си!

Съпругата на издирвания от полицията олигарх Ветко Арабаджиев – Маринела Арабаджиева е опитала да отнеме живота си. Ексцентричната милионерка се нагълтала с хапчета, а дозата била толкова голяма, че изпаднала в кома.

Това съобщи ексклузивно вестник “Уикенд” като се позовава на разкритията на няколко независими и достоверни източници. Лекарите едва успели да я върнат към живота, предвид факта, че Маринела Арабаджиева била с полиорганна недостатъчност и на командно дишане.

Драмата се разиграла точно преди една година, когато половинката на Ветко Арабаджиев беше настанена в болница при странни обстоятелства. Никой от обкръжението й не искаше да коментира случая и всичко се запази в тайна.

Чак впоследствие самата Маринела обясни, че влязла в клиниката заради алергия към продукт за отслабване. Тя отрече новините, че е била на ръба на оцеляването и се опита да замете случая под килима. Малцина обаче тогава повярваха на думите й.

Днес истината лъсна с пълна сила и се оказа, че Ветко Арабаджиев е причината за нервния срив на жена си. Олигархът, издирван за пране на пари и укриване на данъци в колосални размери, чисто и просто си хванал любовница.

Този път обаче той пожелал да се разведе с Маринела и й го заявил в прав такст, пише вестник “Уикенд”. Отчаяна от живота и бъдещето пред себе си, Арабаджиева не понесла мисълта и се нагълтала с огромно количество хапчета.

Трагедията с нея и ужасът на децата им накарали Ветко Арабаджиев да размисли. В крайна сметка той избрал здравия разум и разкарал младата си изгора. Останал заедно с Маринела и успял да я увери, че това е било просто моментна забежка. Дали?!…

Към днешна дата семейство Арабаджиеви все още се издирват от родните власти и Интерпол. Адвокатът им увери преди дни, че те скоро ще се върнат от почивката си и ще се предадат на властите. Да видим колко ли ще трябва да чакаме до тази развръзка.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.