България Новини

Метаморфозата е шокираща: Ето това е истинският Кулагин! (УНИКАЛНИ СНИМКИ + разкрития)

Валентин Кулагин няма нищо общо с настоящия си образ!

Ексцентричният гримьор Валентин Кулагин не е това, което е. Нежното момче с фини черти, почти женски говор и обноски, и гладки крака на манекенка, е изкуствен продукт. Истината лъсна с цялата си сила и шокира българите.

Съученик на Кулагин предостави на сайта “Флагман” невиждани от никого снимки на Валентин преди години. Сигурни сме, че ще ви падне шапката. А много от вас ще си кажат, че не е възможно двете лица да са на един и същи човек, но е така.

Да, това е реалният Валентин Кулагин – такъв се е родил и така изглежда. Или поне би трябвало да изглежда, преди да реши да се трансформира коренно.

В началото Вальо е бил съвсем обикновено и нормално момче. Нещо повече – искал е да прилича на нацепените батки по филмите и е тренирал здраво. Не е за вярване, че мускулите и обема, който виждаме на снимките, принадлежат на Кулагин, но е точно така.

Валентин е блъскал здраво във фитнес залата и не можем да отречем, че е постигнал завиден успех. Докато… докато един ден с него се случва странна метаморфоза…

“Като го видях последно в Хасково преди доста години, той вече не беше същото момче, което познавах. Беше започнал някакви строги диети за отслабване и си бе наумил, че трябва да добие нежно и стройно тяло. Искаше да изпъкне, искаше да блесне с нещо и да се прочуе из цялата страна”, разказва съученикът на Валентин Кулагин.

Първата работа на гримьора била като помощник в ресторант в Хасково, където отговарял за студената кухня. Това обаче не било никак по вкуса му, а съдбата му поднесла изненада. Запознал се с ултра богат руски бизнесмен, който притежавал салони за красота в Москва.

Именно въпросният богаташ помогнал финансово за трансформацията на Валентин като известно време гримьорът живял при него в Русия. Върнал се после в България с идеята да учи моден дизайн.

“Прибра се от Русия с огромно самочувствие, куп интервенции по лицето и тялото и много пари. Просто вече не беше същия човек. Веднага си смени приятелите, компанията и избра изцяло нов живот”, разкрива източникът.

 

Кулагин

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.