Горещо Новини

УНИКУМ: Две мацки го направиха в центъра на Благоевград! (минувачите са потресени – ШОК СНИМКИ)

Случайни минувачи от Благоевград са в шок от видяното!

Шок и ужас предизвикаха две момичета в самия център на Благоевград днес. Навръх празника на Съединението, мацките счетоха за нормално да се награбят на пъпа на града, в едно от най-посещаваните заведения. Това съобщиха потресени очевидци, запечатали картинката в снимки.

Кадрите бяха изпратени моментално до сайта Струма.ком, който скандализира обществеността у нас. Участничките в сцената явно пет пари не дават, отдадени на ласките си пред очите на минаващите оттам възрастни хора, семейства и малчугани.

Много от очевидците не сдържаха възмущението си и признаха, че са отвратени от гледката. Това, което най-силно ги смути, не е фактът, че въпросните са от един пол. А решението им да разиграват този цирк посред бял ден и то в центъра на Благоевград.

Момичетата обаче не са се ограничили само до ласките в кафенето, а по-късно са били заснети и навън. Снимките им обикалят мрежата и пораждат разпалени дискусии.

Привържениците на отхвърлената у нас Истанбулска конвенция не виждат нищо лошо в това двама души да показват и изразяват любовта си един към друг. Според тях това е изконно право на всеки човек, живеещ в свободна държава и не пречещ на останалите.

Сещате се за ответната реакция обаче – тази на традиционалистите, които нададоха мощен рев. Убедени, че това е най-голямото възможно падение, възрастни дами се кръстят и сипят обида след обида.

Ние ще се въздържим от коментар по случая, който предоставяме на вашето внимание. Вярваме, че всеки има правото на личен избор и свобода, но друг е въпросът доколко подходящи са мястото и начинът на изразяването им.

Ще се радваме да разберем какво мислите вие по въпроса и към коя група бихте се присъединили – тази на “разчупените” или тази на “моралистите”. Пишете в коментари под статията…

Благоевград

Благоевград

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.