България Новини

ПОСТНА МАНДЖА: Да, това е натуралното лице на Николета Лозанова! (бихте ли я познали – СНИМКИ)

Николета Лозанова няма нищо общо с тази, която се е родила!

Трабант ли беше, табуретка ли… Всички помним как Ники Михайлов обиди Николета Лозанова преди години. Много, преди двамата да решат, че са един за друг и да се съберат отново.

Всъщност не е ясно с кого точно се е събрал вратарят, защото днешната Николета няма нищо общо с предишната. Тоест с истинската. Такава, каквато се е родила. Непоказвани снимки на младата НиЛо плъзнаха в мрежата и моментално предизвикаха фурор.

Не знаем за вас, но ние определено нямаше да познаем, че бозавото момиче от снимката е прехвалената “кралица на красотата” Николета Лозанова. Да, симпатична изглежда, но нищо повече. Дори трудно ще задържиш погледа си върху нея, камо ли да се нагорещиш.

“Постна манджа! Тотално безлично и незабележимо същество без грам излъчване. То не, че сега го има особено, защото чарът идва отвътре, а не от пластичните операции. Къде, къде по-атрактивни и прекрасни жени има по улиците на България”, коментират потребители по форумите в мрежата.

Оказа се, че цифром и словом, плеймейтката с претенциите има минимум 5 пластични операции по лицето си. Разбира се, тук не броим уголемяването на устните, което се прави за “Добро утро”.

НиЛоТо си е променяла коренно скулите и то два пъти, два пъти си е “рендосвала” носа и веднъж само (как е устискала) си е изтънявала брадичката.

Това ботокси, хиалурони, екстеншъни, мигли и прочие, изобщо не ги слагаме в бройката. Подобренията на физиономията й са стрували над 50 000 лева по прости изчисления. А още около 10 бона е цакала за модерното напоследък контуриране на лицето.

Така че, мили дами, да не сте помислили да се комплексирате за визията си. Вижте Николета, а после се погледнете в огледалото! Образът, който виждате в него, ви харесва, нали?! 😉

Николета Лозанова

Николета Лозанова

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.