Бомба: Зейнеб си тръгна от "На кафе" по шокираща причина! (Маги зае мястото й)

https://goreshto.net/novini/bomba-zeyneb-si-tragna-ot-na-kafe-po-shokirashta-prichina-magi-zae-myastoto-y/50498 Goreshto.net
Бомба: Зейнеб си тръгна от "На кафе" по шокираща причина! (Маги зае мястото й)

Зейнеб Маджурова вече не е звезден репортер при Гала!

Чаровната и амбициозна Зейнеб Маджурова вече не е част от екипа на предаването "На кафе". Тя изненадващо за всички освободи мястото си на звезден репортер. А към него моментално се присламчи Маги Желязкова (по настоящем) Сидерова. Първите репортажи на бившата манекенка Маги вече са налице и ще бъдат излъчени още в началните епизоди на предаването след броени дни. Из нюзрума на Нова телевизия не спират да шушукат за болните амбиции на Сидерова, която вече наричала колегата си "моя оператор". Доколко добре ще се срави тя, ще видим тепърва. Приятелите и феновете на Зейнеб Маджурова обаче са с увесени носове от решението й. Което дошло буквално в последния момент. Причината чаровната туркиня да се раздели с предаването и екипа, които обожаваше, е заминаването й от България. Зейнеб шокира всички с намерението си да стегне куфарите за Лондон, където ще живее с половинката си Стоян Балевски. Милионерският син е получил висшето си образование именно в Англия. Дълги години е живял там, има много приятели и отдавна искал да се върне в Кралството. За любимата му Зейнеб това се оказва огромен шанс за развитие и хубав живот. Зизу, както я наричат, смята да запише някоя специалност в престижна английска школа. Разбира се, всички такси ще бъдат заплатени от годеника й Стоян Балевски, обясняват близки до Маджурова, пише вестник "Уикенд". "Гала и останалите колеги са силно натъжени от решението на Зизу, но това е нейният живот и нейният избор. А и тук в предаването винаги е била и ще си остане ко-водеща. Докато занапред, знае ли се... Току-виж се ошлайфала и се върнала да направи свое собствено предаване", коментират източниците. Каквото и да е решила и с каквото и да се захване занапред, пожелаваме на Зейнеб попътен вятър и много успехи. И ще я чакаме обратно в България.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.