България Новини

СБОГОМ, ГАЛА: Краят на водещата в “На кафе” е неочакван удар! (ВИДЕО + подробности от последните часове)

Гала вече няма да води предаването си “На кафе”!

Страшен удар за множество зрители е краят на Гала в предаването “На кафе”. Вярваме или не, искаме или не, новината е факт. А именно – от 10 септември сутринта на екран излиза новата водеща на женското предаване в лицето на Ева Веселинова.

Самата Ева Веселинова обяви това в рекламния анонс на “На кафе”, който вече се завъртя в ефира на Нова телевизия. “Здравейте! Аз съм Ева Веселинова и съм новата водеща на “На кафе”, обяви младата блондинка, както може да видите във видеото по-долу.

Освен работата си в предаването на Гала, амбициозната Ева ще се изявява отново и като репортер в “Господари на ефира”. Рокадата е шокираща и дори скандална, предвид факта, че само допреди дни Нова телевизия рекламираше “На кафе” отново с лицето на Гала.

Преди ден обаче видео анонсът бе изненадващо свален от страницата на медията във Фейсбук. А на негово място се появи този с Ева Веселинова. Няма да е преувеличено ако кажем, че мрежата буквално завря от коментари на зрители, повечето от които скочиха бесни.

Мнозина от тях заявиха категорично, че няма да изгледат и минута от новия сезон на “На кафе” ако Гала не се появи на екран. “Коя е тая Ева, откъде изпълзя?! Как може да сваляте Галчето?! Гала е “На кафе”. Без нея това предаване е нищо. Все едно “Шоуто на Слави” без Слави Трифонов”, негодуват потребители в мрежата.

Самата Гала не е коментирала новината и рокадата, но източници от кухнята на медията разкриха, че е станал огромен скандал между нея и ръководството. А причината е отстраняването на половинката й Стефан Николов от ефир.

Дали дългогодишната водеща е проявила солидарност към любимия си и сама е напуснала мястото си в “На кафе” след толкова много години. Или шефовете са решили да подновят лицето на предаването с нещо далеч по-младо, свежо и провокативно, не е ясно…

Ясно е само, че след седмица ще трябва да гледаме Ева Веселинова всяка сутрин, вместо превърналата се вече едва ли не в наша роднина Гала. Очаквайте още подробности и коментари по темата.

Eva Veselinova vodeshta

От 10.09.18 по Нова!

Публикувахте от На кафе в Неделя, 2 септември 2018 г.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.