Първата съпруга на Иван Ласкин: Той измъчва жените си, минах през ада! (Изповедта на Мира Гоговска шокира)

https://goreshto.net/novini/parvata-sapruga-na-ivan-laskin-toy-izmachva-zhenite-si-minah-prez-ada-izpovedta-na-mira-gogovska-shokira-2/50490 Goreshto.net
Първата съпруга на Иван Ласкин: Той измъчва жените си, минах през ада! (Изповедта на Мира Гоговска шокира)

Първата съпруга на Иван Ласкин проплака десетилетие след развода им!

Устатият Иван Ласкин се оказа истински кошмар за жените си. Поне за първата си съпруга Мирослава Гоговска, която също като него е актриса. Именно Мира ражда голямата му щерка Люба, за която обаче актьорът не давал и лев издръжка. Изповедта си Мирослава Гоговска направи повече от десетилетие след грозната раздяла с Ласкин, който я заряза с детето заради Алекс Сърчаджиева. Това съобщава вестник "Таблоид". Драмата на Мира е голяма, но към днешна дата тя е благодарна и дори щастлива, че се е отървала от Ласкин.

"Иван Ласкин не е дал и лев издръжка на мен или дъщеря ни. Питайте го сами! Питайте го кой отгледа Люба, кой я изгледа в училище, а сега и в университета? Чии бяха грижите, времето, парите, всичко... Да, той е голям философ и голям моралист, но само на приказки", разкрива с горчилка Мирослава Гоговска, цитира "Таблоид".

Оказа се, че на практика тя е издържала сама не само щерка им след развода, а и самия Иван преди него. Подобно на настоящото положение, в което Алекс Сърчаджиева се скъсва от работа и вади парите, преди години Люба е опъвала каиша. Тя продала наследствената си гарсониера в центъра на столицата, а Иван Ласкин успял да пропие всичките пари само за три години. Мирослава се опасява, че след време може да се случи същото и със Сърчаджиева. Която, поне до днес, Ласкин твърди, че обожава. Мира и Иван се срещат още като студенти в НАТФИЗ и след няколко години се събират. Прочутият като Васко да Гама актьор е ухажван от много колежки, но той се увъртал само около срамежливата, тиха и добре подплатена откъм имоти в София Мирослава. В крайна сметка успява да я спечели, събират се, ражда се и Люба. Най-грозната сцена обаче, която Мирослава никога няма да забрави, е как Иван я зарязал с детето, без окото му да мигне. Защото, видиш ли, хлътнал по Александра Сърчаджиева. Взел си багажа и духнал, без да го е еня, че дъщеря му е ученичка и е в най-сложната възраст. Издръжка не пожелал да плаща, защото твърдял, че е беден, заплатата му била ниска. Давал на няколко пъти по дребни суми от десетки лева и това е. Според бившата му съпруга, Иван Ласкин измъчва жените си. Не физически, а психически с постоянни натяквания, скандали, безхаберие. Не стига, че не вади парите у дома като истинските мъже, а и постоянно е навъсен, мрачен... Имало моменти, в които Гоговска се чувствала буквално като в ада, но днес е благодарна, че се е отървала от този мъж. Не й е лесно и днес, изкарва заплатата си от частната театрална работилница "Сфумато", но не се оплаква. Предпочита да бъде сама, отколкото зле придружена.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.