Здраве и диети Новини

Нели от “Търси се”: Разделих се с 12 кг. за точно 3 месеца! (диетата й сваля по 4 кг. на месец)

Нели от “Търси се” наистина е неузнаваема и се чувства отлично!

Нели от “Търси се” или Нели Хаджийска, както е пълното и име, не може да се нарадва на новия си живот. Наскоро тя сподели, че разделя живота си на два париода – преди диетата и след диетата.

Както сами виждаме, разликата във визията й е огромна. Водещата на “Търси се” се похвали с цели 12 свалени килограма и то точно за 3 месеца. “Отслабвах по 4 килограма за 30 дни, което е съвсем нормално и не представлява никакъв стрес за организма”, обяснява Нели Хаджийска.

При нея отслабването не е свързано със суета, а със здравословен проблем. Години наред тя страдала от Хашимото и пиела хормони за регулиране на функциите на щитовидната жлеза. От тях напълняла драстично и всичко й се лепяло.

“Един ден просто се събудих и реших, че трябва да се измъкна от този омагьосан кръг. Зарекох се, че ще отслабна и ще го направя, каквото и да ми коства това. Срещнах се с много специалисти и се уверих, че начинът ни на хранене е всичко, което има значение. Той ни пречи, но и той ни помага”, обяснява Нели от “Търси се”.

Диетата, с която тя постигна феноменалния си резултат, е следната и се състои от няколко основни правила. Първото е сутрин да не се закусва с нищо друго, освен с течности. Може да пием вода, чай без захар или фрешове… Но никакви яйца, палачинки, сандвичи и прочие.

“Важно е да приемаме само течности до 12 часа на обед, защото дотогава организмът ни се чисти. Така допринасяме за гарантираното си отслабване”, казва Нели Хаджийска.

За обед тя яде предимно салати и ястия без месо като следобед си позволява и по някой плод. Самата водеща отдавна е ограничила до минимум месото, което смята за вредно и наблъскано с хормони. Заменила го е с риба, нахут, амарант, киноа и други полезни храни, пълни с протеини.

“Месце също хапвам понякога, но само ако е домашно гледано и качеството му е гарантирано. Мъжът ми в началото много се дърпаше на тази диета, но после така свикна, че вече трудно можеш да го накараш да изяде една пържола от магазина”, смее се Нели от “Търси се”.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.