Нели от "Търси се": Разделих се с 12 кг. за точно 3 месеца! (диетата й сваля по 4 кг. на месец)

https://goreshto.net/novini/neli-ot-tarsi-se-razdelih-se-s-12-kg-za-tochno-3-meseca-dietata-y-svalya-po-4-kg-na-mesec/50489 Goreshto.net
Нели от "Търси се": Разделих се с 12 кг. за точно 3 месеца! (диетата й сваля по 4 кг. на месец)

Нели от "Търси се" наистина е неузнаваема и се чувства отлично!

Нели от "Търси се" или Нели Хаджийска, както е пълното и име, не може да се нарадва на новия си живот. Наскоро тя сподели, че разделя живота си на два париода - преди диетата и след диетата.

Както сами виждаме, разликата във визията й е огромна. Водещата на "Търси се" се похвали с цели 12 свалени килограма и то точно за 3 месеца. "Отслабвах по 4 килограма за 30 дни, което е съвсем нормално и не представлява никакъв стрес за организма", обяснява Нели Хаджийска.

При нея отслабването не е свързано със суета, а със здравословен проблем. Години наред тя страдала от Хашимото и пиела хормони за регулиране на функциите на щитовидната жлеза. От тях напълняла драстично и всичко й се лепяло. "Един ден просто се събудих и реших, че трябва да се измъкна от този омагьосан кръг. Зарекох се, че ще отслабна и ще го направя, каквото и да ми коства това. Срещнах се с много специалисти и се уверих, че начинът ни на хранене е всичко, което има значение. Той ни пречи, но и той ни помага", обяснява Нели от "Търси се". Диетата, с която тя постигна феноменалния си резултат, е следната и се състои от няколко основни правила. Първото е сутрин да не се закусва с нищо друго, освен с течности. Може да пием вода, чай без захар или фрешове... Но никакви яйца, палачинки, сандвичи и прочие. "Важно е да приемаме само течности до 12 часа на обед, защото дотогава организмът ни се чисти. Така допринасяме за гарантираното си отслабване", казва Нели Хаджийска. За обед тя яде предимно салати и ястия без месо като следобед си позволява и по някой плод. Самата водеща отдавна е ограничила до минимум месото, което смята за вредно и наблъскано с хормони. Заменила го е с риба, нахут, амарант, киноа и други полезни храни, пълни с протеини. "Месце също хапвам понякога, но само ако е домашно гледано и качеството му е гарантирано. Мъжът ми в началото много се дърпаше на тази диета, но после така свикна, че вече трудно можеш да го накараш да изяде една пържола от магазина", смее се Нели от "Търси се".

3 Коментара

[email protected]

преди 5 месеца

optio eos error iste esse molestiae. distinctio vel est unde nihil consequatur ut perspiciatis animi ut.

Коментирай

[email protected]

преди 5 месеца

qui voluptatem omnis beatae dolores ea est incidunt illo. voluptatem odio voluptatum suscipit praesentium odio. nostrum maxime rem consectetur laudantium ex nemo beatae. officiis quam ut praesentium q

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.