Горещо Новини

ВЗРИВИ: Горнището на Гери-Никол се вдигна и лъснаха…! (виж сочните й бомби – МНОГО СНИМКИ)

Гери-Никол разпали мрежата със снимки, каквито не бяхме виждали от нея!

Варненската принцеса Гери-Никол може да не изби рибата с последното си парче “Над закона”, но определено я утрепа с тези снимки. Ами така де – като не може с творчество, ще го направим с визия. Пък и защо е дала толкова пари за силикон?!…

Днес мрежата буквално завря от морските фотоси на певицата, която се изтипоса пред феновете с вдигнато горнище на банския си. Дали случайно (при нея нищо не е случайно), или нарочно…, но Гери-Никол разпали фантазиите на мнозина.

Самият й бански отнесе доста критики, тъй като приличал на лента от чаршаф, пише вестник “Телеграф”. Но кой ти гледа банския при наличието на това под него…

Младата изпълнителка предизвикателно е показала доста плът от моцарелите си и видимо се кефи от ефекта, който знае, че ще предизвика. Разбираемо – няма само Сузанита да се изтипосва в натура в интернет пространството.

Не е ясно къде и с кого е на море Гери-Никол, но по всяка вероятност става дума за някое екзотично кътче. Знаем, че принцесата на татко рядко се задържа у нас. И предпочита да дразни хейтърите си със снимки от луксозни местенца.

Припомняме, че доскоро се спрягаше участието й в предстоящия формат на Вип Брадър, но още никой не е потвърдил или отрекъл информацията. Ако Гери-Никол влезе в Къщата и се сблъска “челно” с Николета Лозанова и Сузи Мурад, определено ще стане интересно.

Да видим тогава коя е реалната кралица на Къщата и чия дума ще се слуша в Нови хан. Въпреки че ако сме реалисти, то НиЛоТо и Сузито само могат да си мечтаят за фамилното богатство и финансова обезпеченост до живот на Гери-Никол.

“То добре, че е татко й всъщност, защото без него никой нямаше и да е чул за нея. Но, толкова си може, момичето. Така че да се радва на парите на родата си и да не се мъчи много”, коментират потребители в мрежата.

Гери-Никол

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.