Новини

СЕНЗАЦИЯ: Глория най-после показа мъжа до себе си! (ето кой е той и как я плени – СНИМКИ)

Глория винаги е пазила в тайна личния си живот!

Примата Глория предизвика сензация в мрежата. След толкова години, през които тя упорито и ревностно пазеше в тайна личния си живот, днес най-после видяхме НЕГО.

Да, това е любимият мъж на певицата, който успя да плени сърцето й, съобщава вестник “Шоу”. Както ясно се вижда от фотото, господинът е на годините на Глория, която явно не си пада по неориентирани младоци.

За разлика от колежките си като Десислава и доста други, Гло винаги е държала половинката й да е с опит, мъдър и да й дава нужното разбиране и опора. А това рядко може да стане ако въпросният е още на твърде млада възраст.

Любимият на Глория живее в Гърция и има успешен бизнес, разкриват близки до нея източници. Което само по себе си обяснява и защо изпълнителката на Пайнер толкова често отскача до южната ни съседка.

Наскоро тя дори стана собственик на още един имот в Гърция. Той се намира на Неа Парамос, а гледката наоколо е неописуема. Както знаем, Глория обича да влага парите си в недвижими имоти у нас и в чужбина. Тя разполага с няколко апартамента и на морето, което е повече от добра инвестиция.

Говори се, че мъжът на Глория я е пленил с чара си и с нещо, на което тя особено държи – галантното поведение на истински джентълмен. “Гло е жена, която иска да се чувства такава. Не се прави на мъж, на много силна и прочие. Има сили за трима, но се оставя мъжете да й отварят вратата и да показват качествата си”, споделят нейни близки.

Преди дни в Инстаграм тя пусна клипче, на което се виждат женски и мъжки крака, които се разпождат край брега на морето. Това е поредното доказателство, че певицата се чувства безкрайно щастлива и обичана. И вече е готова да повдигне малко завесата над личния си свят.

Припомняме, че единственият мъж, когото официално е показвала на света, е бащата на дъщеря й Симона Загорова – Илия Загоров. Пожелаваме на Глория и новия й любим много любов и прекрасни години заедно.

Глория

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.