ШОК: Разкриха истината за смъртта на Ивайло Крайчовски! (никой не очакваше това)

https://goreshto.net/novini/shok-razkriha-istinata-za-smartta-na-ivaylo-kraychovski-nikoy-ne-ochakvashe-tova/50485 Goreshto.net
ШОК: Разкриха истината за смъртта на Ивайло Крайчовски! (никой не очакваше това)

Легендарният басист на ФСБ Ивайло Крайчовски си отиде едва на 57 години!

Обичаният и легендарен басист на ФСБ Ивайло Крайчовски ни напусна едва на 57 години. Загубата му потресе хиляди фенове на групата, но най-вече близките и приятелите на музиканта. Особено, защото само часове преди това той изглеждаше в перфектно здраве. И дори пусна снимки от двореца "Врана". Както вече чухме от устата на Иван Лечев, Ивайло Крайчовски е имал сериозни проблеми с алкохола. И никой, и нищо не е било в състояние да му помогне. Тъй като самият той не е приемал помощта на колегите си. Оказа се обаче, че баситът се е пропил именно заради тях, съобщи шокиращо агенция ПИК. Цели 25 години от живота на Ивайло Крайчовски преминаха в ФСБ, на която той отдаде младостта и душата си. Скандалната му раздяла с групата обаче е нещото, което го срива тотално. И преобръща целия му живот на 180 градуса, разкриха близки до него приятели.

"Иво беше силно нещастен и не искаше да си спомня за колегите си. Истината е, че той се чувстваше предаден и унизен от Иван Лечев, Румен Бояджиев и Константин Цеков. Които дори не го поканиха на юбилейния концерт на ФСБ през 2017-та в Арена Армеец. Кой на негово място би се чувствал по-различно, това го съсипа", разкриват източниците.

Преди ден само не остана незабелязана липсата на Иван Лечев и Румен Бояджиев, които не си направиха труда да изпратят колегата си в последния му път. На поклонението дойде единствено Константин Цеков, чието присъствие беше фотографирано от медиите. Говори се също, че Крайчовски се отвратил от колегите си, когато преди години те изгонили от групата легендарния барабанист Петър Славов. "Пепи получи инфаркта и си отиде, след като го прогониха от бандата дни преди концерта на площад "Батенберг" през 2007-ма. Аз свирих на концерта, но после напуснах, защото се почувствах мръсен и омерзен", разказа преди време в интервю самият Крайчовски. Според него не мъж, а жена била "сивият кардинал" в ФСБ и тя дърпала конците. Музикални експерти шушукат, е става дума за жената на Румен Бояджиев - музиковедката Даниела Кузманова, пише ПИК. А и синът на Румен Бояджиев бързо зае мястото зад барабаните в групата като започна да се изявява на много техни участия. Ивайло Крайчовски

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.