България Новини

Деси Банова разказа за ада в живота си с Ивайло! (ето каква е истината)

Деси Банова ще дари втория си мъж Росен Плевневиев с бебе до седмици!

Няколко седмици делят Деси Банова, по настоящем вече Плевнелиева, до най-щастливото събитие – раждането на второто й дете. Тя ще дари с бебе президента Росен Плевнелиев, за когото се омъжи преди месеци.

В дните на напредналата си бременност Деси Банова признава, че има все повече време да си остава у дома и да размишлява. Тя си е дала ясна сметка за много неща, свързани с миналото и бъдещето. И признава, че славата започва вече да й тежи.

“Винаги съм искала да бъда популярна с работата си, а не с личния си живот”, твърди новата г-жа Плевнелиева. За да се изчисти от товара на миналото и да може да приключи с него завинаги, Деси за първи път проговори и разказа истината за живота си с бизнесмена Ивайло Граховски.

Както знаем, двамата имат прекрасната си дъщеричка Йоанна, но така и не стигнаха до брак, колкото и Деси Банова да си мечтаеше за това. На този етап тя не съжалява ни най-малко, че Иво не й е предложил. И смята, че раздялата им е най-правилното и хубаво нещо, което са направили.

“Моите родители се разделиха, когато бях на 6 годинки. Едва през последните няколко години от живота на баща ми се сближих с него. А когато той си отиде, осъзнах, че животът е твърде кратък, за да го живееш в самота и сивота. Тогава реших да се разделя с Ивайло”, разказва Деси Банова.

Бившата синоптичка повече от година опитвала да подобри връзката си с Граховски, но не се получавало. Двамата сякаш били от различни планети, отчуждили се крайно и дори престанали да се смеят заедно.

Припомняме, че навремето Банова се беше оплакала на дружките си, че Иво се срамува от миналото й и от това, което се пише за нея в медиите. А липсата на доверие явно е била капката, която е преляла чашата и за двамата. Както и непрестарнното заяждане и натякване на Ивайло.

Към днешна дата Росен Плевнелиев не се интересува нито от клюките за Деси и Бербатов, нито от каквото и да било друго. А тя признава, че най-после е намерила човека, за когото си струва да живее и да се събужда с най-прекрасната усмивка.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.