Новини

ТВ БОМБА: Ели Гигова става водеща на сутрешния блок от септември! (виж кой изгоря)

Ели Гигова започва да води сутрешен блок от септември!

Милионерската щерка Ели Гигова отново се намърда на екран. От началото на септември тя ще стане водеща на сутрешния блок на БНТ1 “Денят започва”. Новината бе потвърдена пред агенция ПИК от напълно достоверен източник.

Припомняме, че щерката на олигарха Николай Гигов вече има опит в телевизията като работеше и в редиците на Нова ТВ, и на Би Ти Ви. Последно тя коментира предаванията за Мондиала в ЮАР по БНТ заедно с журналиста Камен Алипиев преди години.

В Нова телевизия Гигова водеше сутрешния блок с Витомир Саръиванов, но тогава зрителите не оцениха високо уменията й. Към днешна дата Елито се чувствала далеч по-подготвена. А и напомняме, че тя завърши второ висше в Колумбийския университет в Ню Йорк.

Въпреки че може да си живее живота, в която и точка на света да пожелае, Ели Гигова не се отървала от носталгията по родината и близките си хора. Затова се върна в столицата и упорито започна да си търси работа.

Говори се, че тя ще вземе мястото на доскорошната водеща на сутрешния блок по БНТ1 Юлия Наева, която си партнира с Иво Никодимов. Втори слух обаче леко “укротява” страстите като гласи, че Иво и Юлия ще останат. А Ели и партньора й Даниел Михайлов ще бъдат просто втората двойка водещи.

Предположението е меко казано нелогично, тъй като е известно, че държавната медия не разполага със средствата на Би Ти Ви и Нова ТВ за заплати и харчове.

Вече седмици наред щерката на оръжейния бос Гигов се опитвала да свикне да си ляга рано и да става рано, защото ще й се наложи да го прави съвсем скоро. А колкото до личния живот, тя и към момента няма такъв и затова работата не я плаши.

Знаем, че хубавата Ели беше сериозно обвързана с бизнесмена Петко Димитров преди години. А последната й връзка бе с ресторантьора Димитър Тодоранов. Друга любовница на Тодоранов също става ТВ-водеща, а името й ще научите съвсем скоро.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.