България Новини

Приказно: Мария и Рачков с втора сватба в Италия! (виж кой им кумува и къде – ТОП СНИМКИ)

Мария Игнатова и Димитър Рачков си казаха отново “Да”, този път в Италия!

Една от най-обичаните родни двойки – Мария Игнатова и Димитър Рачков вече са семейство. Помним, че водещите на “Господари на ефира” се взеха преди няколко месеца в България, подписвайки граждански брак. Преди дни обаче те се врекоха един на друг за втори път – в приказна Италия.

Сватбата на Мария Игнатова и Димитър Рачков се състоя в слънчева Тоскана, което е и любимото им място на Ботуша. Именно там двамата са прекарали най-незабравимите си мигове още в самото начало на връзката си преди много години. И това била причината да се оженят в Тоскана, макар и със скромно, бутиково тържество.

Странен за някои е само изборът на кумове за сватбата им. Оказа се, че това са Маги Халваджиян и съпругата му Кремена Халваджиян, а не Зуека и Ани Вичева, както се предполагаше.

Знаем, че на сватбата на Васил Василев – Зуека кумуваха Мария и Рачков, затова се очакваше те да им върнат жеста. Младоженците обаче си избраха семейство Халваджиян, а Зуека и жена му дори не присъстваха на събитието в Италия.

“Не са скарани, нито сърдити. Просто Зуека и Ани имаха други планове за почивка, които бяха направили много преди Мимето и Митко да решат да се женят. Затова и отсъстват от картинката, не търсете под вола теле. Всички са в отлични отношения и много се обичат, особено Васко и Митето, като братя са”, коментират източниците.

От друга страна именно Халваджиян били “виновни” за повторното събиране на Мария Игнатова и Димитър Рачков. Както знаем, двамата изкараха цяла година разделени и Маги бил този, който не спирал да им урежда съвместна работа и срещи, за да им дойде акълът.

Към днешна дата остава само едно – двамата да се сдобият с общо дете, което вече е на път. Преди дни близки до Мария разкриха, че тя е бременна от Рачков и е заченала по напълно естествен начин.

Мария Игнатова

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.