България Новини

ЧЕСТИТА РАДОСТ: Краси Радков стана татко! (малкият Теодор проплака преди часове – снимка)

Краси Радков стана татко и не може да се побере в кожата си от радост!

Актьорът Краси Радков не спира да плаче от часове. Сълзите на комика обаче не са от мъка, а от безпределно щастие. Защото само преди броени часове той стана татко за първи път в живота си. На бял свят се появи мъникът Теодор, който бе чакан толкова години от него и съпругата му.

Родилката Станислава Ганчева и бебето се чувстват добре като раждането е минало без проблеми. За появата на бебето пръв съобщи в мрежата преподавателят на Краси по правоговор в НАТФИЗ Любо Гърбев.

Съученици, приятели и съграждани на Краси Радков от Враца също изпълват мрежата с честитки и пожелания към щастливото семейство. Очаква се най-голямата изненада да бъде под формата на страхотен купон, организиран лично от Слави Трифонов и бенда.

Както знаем, Слави и Краси Радков се обичат като братя и тъкмо Дългия се предвижда като кръстник на бебето. Припомняме, че актьорът и Станислава Ганчева са женени от цели 16 години и досега са правили стотици опити да имат дете.

Незнайно защо обаче винаги не им се получаваше. В един момент си казали – каквото е, такова, ще бъдем заедно и каквото е решила съдбата. Но ето, че Бог чу молитвите им и ги дари с бебе в мига, преди да се откажат от мечтите си.

Краси редовно е признавал, че е срещнал своята половинка за първи път през 2002-ра година в хотел в Смолян. Той бил на участие, а тя просто отмаряла там. В мига, в който я видял, той останал без думи и сякаш я познал.

Поканил я на представлението си и тя дошла заедно със своите родители. Още тогава знаел, че един ден Станислава ще бъде жената до него и двамата ще остареят заедно. Не знаел дали е любов от първи или пети поглед, но определено било любов.

От тази любов сега се появи малкият сладур Теодор. Ние, както и близките на Краси, му пожелаваме цялото здраве, щастие и късмет на света. На него и на цялото семейство! Честито!!!

Краси Радков

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.