България Новини

Чудовищна новина за Лили Иванова: Примата спря да се храни, не иска да вижда никого! (още за състоянието й)

Лили Иванова е изпаднала в много лошо състояние, близките й са крайно притеснени!

Близките хора около Лили Иванова са крайно разтревожени и не крият това. А причината е във влошеното психично и здравословно състояние на голямата ни певица. Оказа се, че от дни примата не иска да се вижда с никого и е спряла да се храни.

Източниците разкриха ужасени, че Лили е изпаднала в тежка депресия, съчетана с остра форма на хипохондрия (ужас от болести). Разбира се, за това си има логично обяснение и то е случилото се наскоро с изпълнителката на “Детелини”.

А именно – по време на рутинна разкрасителна процедура в столична клиника наскоро, Лили Иванова изпаднала в кома и лекарите едва я върнали към живота. Това съобщава вестник “Галерия”.

Лили получила тежък кръвоизлив по време на операцията и трябвало да бъде реанимирана. Впоследствие била откарана в Правителствена болница.

“Няма операция, която да бъде напълно сигурна и безобидна. Особено на възраст като нейната, когато вече всичко е много по-сериозно. Дори и да е уж обикновена разкрасителна интервенция, рискът съществува”, обясниха наскоро лекари.

Те са убедени, че посттравматичният шок е отключил и болезнената депресия на певицата. Заради сложното й състояние следващите изяви на Иванова са насрочени чак за месец октомври. Близките й обаче са притеснени за здравето й и най-вече за проблемите с храненето.

“Храната е здраве и живот. Лили и без друго е толкова слабичка, че спокойно може да се побере в детски размер дрехи. Ако продължи да не се храни нормално, съвсем ще я закъса. Дано скоро да се възстанови и да се усмихне”, пожелават й източниците.

Ние и многобройните й фенове й желаем същото. Както и да я видим скоро пак на сцената и то в отлично здраве.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.