Новини

ОЖЕНИХА СЕ: Вижте сватбата на Емилия и Жорж Башур! (МНОГО СНИМКИ на младоженците)

Емилия и Жорж Башур вече са семейство, ожениха се по-рано от предвиденото!

Сватбата на Емилия и Жорж Башур вече е факт. Само преди час ви съобщихме, че двамата са решили да сключат брак днес. И ето, че информацията на агенция ПИК се оказа напълно вярна.

Единственото разминаване в нея е в часа на венчавката, който първоначално беше обявен за 17.00. Е, младоженците се опитаха да се изхитрят и да прекарат папараците, но не им мина номерът. Емилия и Жорж Башур се ожениха точно на обед, но снимки въпреки това бяха направени.

Папараците на ПИК заснеха двойката пред най-голямата обредна зала в “Красно село”, от която излязоха вече семейство. Заедно с тях бяха най-близките им хора, както и децата им.

Емилия доведе сина си Иван и дъщеричката си Мира от Коко Динев, а щерката на милионера Жорж Башур също беше на събитието. Припомняме, че Жорж наскоро изгуби 19-годишния си син Феди Башур, който загина в зверска катастрофа.

Всъщност това е и единственото, което помрачи щастието на младоженците и предизвика доста противоречиви мнения по форумите. От гибелта на младия Феди не са минали още и два месеца, а баща му тръгна да се жени.

Фактите обаче са си факти и ето, че Емилия и Башур вече са законно семейство. Булката беше облечена в стилна бяла рокля с дантела и гол гръб, а косите й са спуснати. Любимият й Жорж Башур пък заложи на тъмно син котсюм и противно на очакваното, усмивката не слизаше от лицето му.

Емилия и Башур пристигнаха отделно на сватбата, както повелява традицията, че булката не бива да бъде виждана от любимия си преди венчавката.

Башур дойде с джипа си, а певицата беше докарана с бляскава лимузина. Тепърва очакваме да разберем къде ще бъде тържеството след обета, който двамата си дадоха. И дали ще бъдат поканени на него много гости.

Емилия

Емилия

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.