Новини

Бомба: Братът на Годжи е негово копие, но… нацепен батка! (СНИМКИ на адвоката Иво Милчев)

Годжи си има по-малък брат, който обаче упорито страни от медийните изяви!

Басистът на Слави Трифонов – Георги Милчев – Годжи има един човек в живота си, на когото може винаги да разчита. И това е брат му Иво Милчев, който е с няколко години по-малък от него.

Иво е адвокат и за разлика от Годжи, не иска и да чуе за медийни изяви. Затова и днес за първи път имаме възможността да го видим и то на снимки от морето, пише вестник “Галерия”.

Печатното издание се е сдобило с кадри на Иво Милчев, на които ясно се вижда огромната му прилика, но и очевидни разлики с батко му Годжи. В лицата двамата са почти като две капки вода, но в тялото…

От самолет се вижда, че Иво тренира здраво и вече прилича досущ на модерните напоследък нацепени батки. А Годжи си го знаем – пет пари не дава за визията си и с кеф си носи дори малко отпуснатото коремче.

Иначе Годжи и брат му си приличат и по съдба. Оказа се, че Иво също е разведен. Той има една дъщеря от брака си, за която се грижи съвестно и обожава. Преди развода обаче той бил повече от пълен, чак му се подигравали.

“След като се раздели с жена си, Иво се замисли за живота си и реши да направи някои промени. Една от тях беше с визията му, която реално си беше окръглена. Е, стегна се, започна да блъска във фитнеса и да се храни здравословно и ето, че ефектът е шеметен”, коментират близки до двамата братя.

Годжи пръв запознал брат си с новата си половинка Надя, която преди месеци му роди малката щерка Цвета. Дясната ръка на Слави Трифонов има пълно доверие в преценката на братчето си, с което като малки правели пакост след пакост.

“Случвало се е да ни побийват, че и да ни карат да седим върху орехови черупки. Аз обаче бях по-палавият и повече наказания и шамари отнасях”, спомнял си е неведнъж през смях Годжи.

 

Годжи

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.