Извънредно: Слави Трифонов в болница! (още подробности)

0

Операцията на Слави Трифонов ще трае около час и половина!

Шоумен номер едно Слави Трифонов отсъства от предаването си вчера, когато беше заместен от сценариста си Иво Сиромахов. Това не е първият подобен случай, в който вместо него, на екран се изявява дребничкият писател.

Оказа се, че за рокадата има основателна причина и тя е сериозни изследвания и  подготовка за скорошната операция на Слави Трифонов. Дългия заминава за Австрия, където ще влезе в болница за операция на очите. Надява се след нея да възстанови зрението си, което става все по-зле от години насам.

Слави заминава за Виена в началото на август, а интервенцията ще му бъде направена към средата на месеца в клиника “Рудолфщифтунг”. Досега той е имал една визита във въпросното болнично заведение. Тя е била през пролетта като целта е множество прегледи и диагностика на състоянието му.

Трифонов ще бъде опериран от световното светило на офталмологията проф. Биндер и неговия екип, а шансовете за подобрение на зрението му са наистина големи, съобщава вестник “Уикенд”.

Единственото, което е в ущърб на шоумена, е доста голямото му забавяне и нерешителност да се подложи на това оперативно лечение. Договорът му с Би Ти Ви и задължението да прави по пет предавания на “Шоуто на Слави” седмично, възпрепятствали лечението му.

“Самата операция трае около час и половина, но след това поне седмица не си на себе си. Зрението ти е силно замъглено, боли те главата и изобщо не си във форма. Трябва да си стоиш у дома и да си почиваш напълно. Никакви натоварвания, да не говорим за убийствено силните и вредни светлини в студиото”, обясняват запознати.

Затова и Слави Трифонов определил за операцията единственият подходящ момент, а именно лятната отпуска на предаването. Всички фенове и хората от екипа му стискат палци да се възстанови и да спаси очите си. Ние също му го пожелаваме горещо.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.