България Новини

ГОРЧИВО: Ето я бляскавата сватба на Светлана и Гущеров! (ГАЛЕРИЯ ОТ СНИМКИ)

Светлана Василева и Християн Гущеров се взеха публично снощи!

“Горчиво!”, викаха десетки пъти снощи гостите на сватбата на Светлана Василева и Християн Гущеров. Както беше предвидено от месеци, тежката и бляскава венчавка се състоя навръх 30-ия рожден ден на милионерския син – 12 юли.

Над 200 роднини, близки и приятели присъстваха на тържеството в хотел “Шератон”. Ядоха, пиха, танцуваха и засипаха с подаръци и пожелания младоженците.

Звездата на вечерта, освен булката, разбира се, беше големият Васил Найденов. Васко Кеца изпя най-хубавите си песни в поздрав на младото семейство. А освен него, с хитовете си вдигнаха залата Устата и Илиян Тупалката.

Булката Светлана Василева обра точките с разкошната си рокля. Която, противно на очакванията за световни дизайнери, беше взета от бранда на поп фолк дивата Галена.

Младоженците спазиха всички български ритуали на венчавката като Светлето ритна менчето с цветята. Според поверието, щом първото цвете, което излезе навън, беше червено, то значи и първото им дете ще бъде момиченце.

Разбира се, Светлана Василева още не е бременна, но отдавна се е зарекла да направи Християн Гущеров татко на поне три малчугана. Сред специалните гости на сватбата бяха най-добрите приятелки на булката, сред които Моника Валериева и Златка Райкова.

Както знаем, Светлана и Християн сключиха граждански брак още на 1 юли, на малко семейно тържество в палата им в Бояна. А снощи беше същинската сватба – тежка и лъскава, за която дълго ще се говори.

Това е първи брак за блондинката и втори за сина на Добромир Гущеров, който само допреди година беше законен съпруг на чалгаджийката Мария. Дано този брак да му е последен и двамата със Светлана Василева да бъдат щастливо и сплотено семейство до дълбоки старини, пожелават им и в мрежата.

Честито на младоженците! И дано скоро Бог да ги дари с първото им здраво и красиво чедо!

 

Светлана Василева

Светлана Василева

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.