Горещо Новини

Ахмед Доган хвърли тоталната бомба! (никой не очакваше това)

Ахмед Доган хвърли бомбата с неочаквано от никого разкритие!

Ахмед Доган или Сокола, както го наричат още, разтърси с неочаквана от никого новина. Бившият лидер на ДПС от години се опитваше да остане в сянка и да се отдалечи от медиите и телевизионните прожектори.

Днес обаче поводът да излезе на светло определено си струва и той не е политиката. Доган е на крилете на щастието от най-прекрасната новина. А именно, че ще става дядо.

Синът му – чаровният Демир Доган чака бебе от своята половинка Памела Жейнова. Красавицата е щерка на футболния мениджър Николай Жейнов, а двамата с Демир се сгодиха преди броени дни, съобщава вестник “Галерия”.

Причината за годежа, който е станал на яхта в Турция, не е само любовта между двамата млади, а и бременността на Памела. Източници разкриха, че хубавицата е в първите месеци от зачеването си и затова още пази състоянието си в тайна, пише “Галерия”.

Памела Жейнова се дипломира в специалност “Спортен мениджмънт” в НСА, където е сред най-добрите студенти. Това, което сащиса всички обаче, е не бременността на Пами, а реакцията на бъдещия дядо Ахмед Доган.

Знаем, че Сокола не одобряваше предишната връзка на сина си със синоптичката Гери Малкоданска, нито бе съгласен с отношенията му с дизайнерката Мегз.

Този път обаче той изненадващо за всички одобрил Памела Жейнова. И дори признал с широка усмивка пред приближени, че няма търпение да гушне внучето си, което се надява да е момче. Но и ако се роди момиченце, щяло да има цялата любов и грижи на дядо си.

Само преди няколко дни Сокола беше кум на сватбата на кмета на община Белица – Радослав Ревански. Демир Доган заведе любимата си Памела на тържеството като обичта и щастието им не останаха скрити за очите на гостите.

Ахмед Доган

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.