България Новини

Банско в шок: Причината за смъртта на красивата студентка разтърси града! (МНОГО СНИМКИ)

Цяло Банско е в шок от жестоката трагедия с красивата студентка Жанет Маджерска!

Страшен шок разтърси Банско след загубата на красивата 22-годишна студентка Жанет Маджерска. Девойката работеше в един от 5-звездните хотели в курортния град, а родом беше от Разлог.

Жанет беше открита бездиханна в една от тоалетните на хотела, в който работи, от нейни колеги служители. В продължение на цял час тя е била търсена по мобилния си телефон, но така и не успяли да се свържат с нея.

Започнало издирване и случайно се натъкнали на тялото й в тоалетните. Днес излязоха резултатите от аутопсията на Жанет, които са категорични, че тя е издъхнала от полиорганна недостатъчност. Последната е причинена от липса на достатъчно хранителни вещества в тялото й, от което органите й отказали.

Оказа се, че красивата Жанет Маджерска е страдала от бича на младите жени в нашия век, а именно така наречения синдром на Барби. При него, вманиачени от страха си да не напълнеят, девойките спират да се хранят. В един момент те остават само на вода, въпреки което отново изпитват чувство на вина, че са се “подули”.

Цяло Банско и особено служителите в хотела на Жанет, са разтърсени от трагичния й край. Никой не е предполагал от какво страда тя, още повече, че е била страшно весело, естествено и добро момиче.

От профила й в мрежата става ясно, че само дни преди края й, Маджерска е била на сватба в родния си Разлог. Тя е публикувала, че се чувства щастлива и се е забавлявала с приятели. Отново от профила й става ясно, че е необвързана и е нямала сериозен приятел.

Жанет е била студентка в Югозападния университет в Благоевград, а е работела, за да се издържа. Близките и познатите й са в шок от загубата. Изказваме искрените си съболезнования на семейството на Жанет.

Жанет Маджерска

Жанет Маджерска

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.