България Новини

РЕЗИЛ: Васил Найденов потресе с разкритие за колегите си! (обиди Лили и Ритон – виж тук)

Васил Найденов шокира българите с думите си, дали са били случайни?!

Големият певец Васил Найденов определено е един от най-обичаните в страната. И то от години. Затова и не му прави чест да се изказва неподготвен и да не обмисля думите си.

Още повече, когато са насочени не само към негови колеги, а към най-почитаните и уважавани от българите. А именнно примата Лили Иванова, дует Ритон, както и по-младите Графа и Любо Киров.

Именно тях Васил Найденов обиди и принизи с думите си в ефир. По време на гостуването си в предаването на Петя Дикова, Кеца беше попитан от водещата от колко време не е правил турне. Въпросът може би го жегна и засегна егото му, тъй като Васко зае отбранителна позиция.

“Какви турнета, какво чудо… Много ми е смешно, когато някой колега започне да тръби “моето национално турне”… И то турне в 5 български града, в които аз съм бил онзи ден, а днес и утре пак ще ходя да пея. То излиза, че не те, а аз съм постоянно в национално турне, защото не се спирам”, започна да обяснява Васил Найденов.

След което изреди, че ето на – вече е бил в Лондон, в Русе, в Стара Загора. Често ходи в Пловдив и просто вече не може да се сети къде не е бил наскоро.

Необмислени или не, думите му обаче подразниха представители на гилдията, които са убедени, че Васил Найденов се е отнесъл крайно обидно към колегите си. И то точно сега, когато националните си турнета рекламират именно Лили Иванова, Катя и Здравко от Ритон, Любо Киров и Графа.

“Ще кажем само, че Васко Кеца е голям. Наистина голям талант с вечни хитове и обичан от всички. Само че да погледнем реалността в очите. Лили, Ритон, Графа и другите правят концертите си в летните театри на градовете, а Васко пее из пиано барове и заведения. Има “малка” разлика, нали?!”, шушукат запознати от бранша.

Миналата година младокът Графа успя да напълни зала Арена Армеец, където Васко още не се е престрашил да изнесе самостоятелен концерт. Ритон издадоха новия си албум, а за Любо да не говорим – той не спира да твори и да бълва нова продукция. Докато последният албум на Найденов “На море”, е издаден през далечната 1989-та година.

“Нормално е тези хора да пеят пред пълни зали и театри, а Кеца да изнася бутикови концерти в заведения. Нека да направи и той нов албум. Цяла България ще му се радва”, подканят го в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.