Новини Шоубизнес

Малка прелест: Вижте внучката на покойната Румяна! (баба й я пази от небето – СНИМКИ)

Ето я малката внучка на любимата певица Румяна!

Помните ли Румяна? Красивото и вечно усмихнато момиче с ангелски глас, което плени България в зората на демокрацията. Поп фолк певицата щеше да има наистина бляскаво бъдеще, ако една жестока катастрофа не я беше отнела от света.

Вече минаха цели 19 години от гибелта на прекрасната Румяна, оставила след себе си вечни хитове и най-важното – две деца. Както знаем, певицата има дъщеря и син – Марияна и Илиян. Които днес са вече големи хора със свои собствени семейства.

Преди време щерката на Руми я дари с внук. А само преди дни синът й Илиян Андролов се сдоби с огромно щастие в лицето на малката си дъщеричка.

Противно на очакванията, че бебето ще бъде кръстено на баба си Румяна, но носи името Злати. И е златото на мама и тате, както сладко я наричат вкъщи.

Малката е наистина красиво и за щастие, живо и здраво бебенце. А не само близките, но и феновете на Румяна се надпреварват да я “орисват” със здраве, късмет и сдъбнати мечти в живота. Убедени са, че баба й е много щастлива и ще я пази от небето – така, както прави и с децата си.

Няма как да не припомним, че въпреки годините, почитателите на Румяна продължават да си спомнят за нея и да я почитат всяка година. На датата от катастрофата през 1999-та, мнозина ходят да носят цветя и да палят свещи на гроба на певицата.

Странно как при всички останали изпълнителки от поп фолк жанра, Румяна успя да остане единствена и сякаш неповторима за феновете си. Може би заслуга за това имаше безкрайната й усмивка и толкова лек и слънчев характер, който не се среща често в наши дни.

Вижте малката й внучка Злати и щастливите родители на бебето. Ние също им честим най-големия дар от съдбата и пожелаваме на Злати всичкото щастие на света!

 

Румяна

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.