Извънредно: Уволниха Милен Цветков от Нова ТВ (Владо Береану с шокиращи разкрития преди минути)

https://goreshto.net/novini/izvanredno-uvolniha-milen-cvetkov-ot-nova-tv-vlado-bereanu-s-shokirashti-razkritiya-predi-minuti/50432 Goreshto.net
Извънредно: Уволниха Милен Цветков от Нова ТВ (Владо Береану с шокиращи разкрития преди минути)

Милен Цветков и предаването му аут от Нова телевизия

Нова телевизия би шута на Милен Цветков със свалянето на предаването му "Часът на Милен Цветков". Новината взриви мрежата преди минути като бомбата бе хвърлена от журналиста Владо Береану. Оказва се, че след редовната лятна отпуска предаването на Милен Цветков, което се радва на завиден зрителски интерес, няма да се върне в ефир. Това е поредното уволнение на водещия, позволяващ си да задава неудобни въпроси и да кани още по-неудобни събеседници. Лично Владо Береану отправи обвиненията си към новата шефка на телевизията Вяра Анкова. Която преди години оглавяваше БНТ. Береану дори се извини на Милен Цветков като донякъде обвини себе си за "падането на главата му". "След като назначиха Вяра Анкова за шеф на Новините в Нова ТВ, от там престанаха да ме канят в телевизията за каквито и да било коментари, включително и на тема Румъния. Само Милен Цветков ме покани и то два пъти. Сега, май му свалят предаването... Извинявай, Милене, но ти сам си си виновен... Само не ми казвай, че си вярвал в свободата на словото в тази държава", написа Владо Береану в профила си в социалната мрежа. По думите му, предаването на Цветков се харесва на обикновените зрители, но не и на управляващите. Затова и бързо, бързо ще му видят сметката. "А не ви ли прави впечатление, че доста репортери от Нова телевизия са сменени. И на екрана по новините има много нови лица?!", пита риторично Дончо Златев. На което Береану отговори: "Съвсем правилно! И какво е заключението от този факт?!"... Според Береану предаването "Часът на Милен Цветков" е единственото в ефира на Нова телевизия, което даваше трибуна на инакомислещите. И само опитът и начинът, по който го правеше Милен, са го спасили да не бъде свален от екран още преди няколко години. Скандалът се очертава огромен, тъй като заедно с Цветков на улицата ще останат и още доста хора от екипа на предаването. Включително Лудия репортер Даниел Петканов, който отдавна се препитава със заплатата си от Нова ТВ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.