България Новини

Уникум: Това щерката на Гала ли е??! (мрежата завря – СНИМКИ)

Щерката на Гала – Мари Будева втрещи мрежата с тоталната си промяна!

Щерката на Гала – Мари Будева не прилича на себе си. Младото момиче, само до преди година служеше за пример. И много родители я сочеха с пръст на децата си: “Виж какво красиво, умно и скромно девойче е!”…

Пък и си бяха напълно прави, защото въпреки славата и позициите на водещата, Мари растеше абсолютно естествена и непринудена. Тя залягаше над уроците, не си падаше по дискотеки и купони, а да не говорим за провокативна визия, грим и прочие…

Именно затова днес госпожицата сащиса всички и отнесе доста критики в мрежата. Оказа се, че вече “пораснала”, Мари Будева е започнала да се кифлее като масата празноглави кукли у нас.

Хубавото е, че все още не е сложила силикон или ботокс, но затова пък щедро е започнала да се разхвърля. Преди дни тя самата постна снимка в Инстаграм, на която потребителите едва я познаха.

Мари е в доста горещ и изкусителен кадър като щедро е разкопчала ризата си, под която бельо… йок. Няма такова. Очевидно съвсем целенасочено. Хванала чаша горещо кафе в ръка, тя е с разрошени коси и се опитва да гледа предизвикателно.

Да си кажем правичката, не й се получава особено – не още. Може би, защото няма завидния опит и тренинг на “майсторки” като Джулиана Гани, Моника Валериева, Николета Лозанова, че дори и на далеч по-малката Сузанита.

Фактът, че се впусна в същите провокации и подражава на “стадото” обаче, възмути и разочарова мнозина в мрежата. Коментарите са доста агресивни на моменти и със сигурност биха притеснили момичето.

“Как може и тя да падне толкова ниско?! Това дете, на което се възхищавахме, сега я гледаме същата кифла като останалите. За кого се показва така, какво цели?! Ами да вземе и по 400 кубика да си турне, че да миряса”.

“Гала спи ли?! Нали уж държеше много изкъсо щерка си. Може и да е голяма вече, но никога не е късно да я скастриш и да я спреш да се излага. Пълен резил”, гневят се вероятно родители по форумите.

Гала

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.