Горещо Новини

ИЗВЪНРЕДНО: Жената на Боян Петров съобщи това през сълзи!

Жената на Боян Петров – Радослава Ненова не може да сдържи огромната си емоция!

Уникална новина за Боян Петров!… Алпинистът, който успя да обедини милиони, да сдобри две държави и да ни покаже как се живее, обича, успява и оцелява…

По нашите ширини, казват, всяко чудо е за три дни. Жалко ще е ако толкова е траел и споменът за Боян, силно се надяваме да не е така. Още повече, че днес жената до него Радослава Ненова съобщи нещо изключително през сълзи… Най-после тук и най-после при нас!!!…

А именно – само след броени часове ще имаме честта и удоволствието да се “срещнем” с Боян Петров. Лично. Не на екран. И ще можем да се докоснем до него съвсем реално. Вълнуващото събитие ще се състои, повтаряме – днес, 21 юни, четвъртък, в 17 часа в големия салон на БАН.

Всички, които обичат Боян Петров и му се възхищават, ще могат за първи път досега да видят един от ДНЕВНИЦИТЕ МУ. Близките на алпиниста не крият, че треперят от вълнение, а любимата му жена не може да сдържи емоциите си.

Радослава Ненова прояви удивителна сила в деня, когато беше прекратено търсенето на Боян. Мненията за железния й характер бяха разнородни, но какво от това. Фактът е, че тази крехка жена прояви много повече смелост и кураж от всеки мъж.

Днес близките на Боян ще посрещнат желаещите да се докоснат до него и това, което ни остави в наследство. Първото публично показване на дневника му ще извади на бял свят неща, за които не сме и подозирали. Ще разберем какво е написал Петров в последните си минути и какво е искал да каже на хората, които обича.

Заедно с дневника му, ще бъдат показани и най-интересните му експонати от върховете Анапурна и Нанга Парбат. Това са две ентомологични кутии, съдържащи откритите по върховете от Боян Петров странни бръмбари и пеперуди.

Колегите на алпиниста пък са изготвили карта, която нагледно показва всичките над 450 пещери, изследвани от Боян и всичките му алпийски експедиции. Подобно нещо не е за изпускане, затова запомнете мястото и часа. Националния природонаучен музей към БАН, днес, от 17 часа. Който има възможност, нека да отиде. Боян би се радвал да ни види там.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.