България Новини

ПОЗОР: Обявиха брака на Деси Банова и Плевнелиев за еднополов! (България е в шок – СНИМКИ)

Деси Банова и Росен Плевнелиев бяха определени като еднополово семейство!

Чутовен скандал разтресе обществеността , когато Деси Банова и Росен Плевнелиев бяха окепазени публично пред цялата страна. Бракът им, който бе сключен в неделя, беше обявен за еднополов. А бившият президент за… не точно мъж.

Да, няма лъжа и измама. Твърдението, при това изнесено в заглавие, лъсна на страниците на агенция ПИК. А написаното си има и автор. Подписано е с името Данка Радева, за което не се наемаме да твърдим дали е реално, или е псевдоним.

Въпросната Данка Радева твърди на всеослушание, че в родината ни се е сключила официално първата джендър сватба между Росен Плевнелиев и Деси Банова.

Тя описва президента на една от сватбените снимки като балетист, заел известната стойка “па-дьо-дьо”… И аха да направи шпагат, както уж си личало от фотото му с булката Деси Банова.

Синоптичката пък от своя страна е описана като “малко бременна” и много “неопетнена”, едва ли не мъж не видяла. Разбира се, последното е казано повече от иронично и злобно саркастично.

За да се затвърди представата на народа за първата по рода си подобна сватба у нас, бяха намесени водещата Гала и половинката й Стефан Николов. Които умилени, шиели гоблен с пасторалния сюжет на венчавката.

А сребърни клончета били пришити като мото на композицията им, с надпис “Да живее Истанбулската конвенция!”… Всичко дотук, от първата до последната дума, е преразказано от “творбата” на авторката Данка Радева в агенция ПИК.

Само може да предположите броя на възмутените коментари под статията и погнусата на потребителите в мрежата. За тотално нелепо и просташко го счетоха дори и тези, които не долюбват особено Плевнелиев.

“Как не ви е срам, г-жо Радева, да пишете по тоя начин за двама уважавани личности.Страшно много паднахте в очите ми и се изложихте. Като решите нещо да пишете, мислете, ако пък нещо не ви достига в главата, просто се откажете, за да не ви четем глупостите!”.

“Данке, никога не е късно да станеш за резил. Ти показа как за отрицателно време един човек може да се превърне в хуманоид. Бой се от Бога, Данке! Бой се от Бога! Повръща ми се от нечистоплътни хора като тебе”, възмутиха се българи в мрежата. Които ние от Goreshto.net в случая подкрепяме на сто процента! Всяко нещо си има граници!…

Деси Банова

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.