Горещо Новини

Трябва да видиш, за да повярваш: Мощната задница на Мария Илиева изкърти мрежата! (Огромна е – СНИМКИ)

Мария Илиева направо изкърти мрежата с дупарата си!

Месеци минаха от раждането на Мария Илиева, но очевидно певицата не може да въстанови формата си. Разбира се, няма как да пренебрегнем факта, че тя роди за първи път и то на 40 години.

В тази възраст всичко става по-трудно – от самото износване и раждане на плода, до запазването или възвръщането на нормалното тегло. За огромен късмет Мария Илиева се сдоби със здраво и силно момченце, което кръсти Александър.

Радостта й по него някак успява да намали стреса от все още наднорменото тегло. Когато Мария Илиева се облича подходящо и с по-широки дрехи, дори не си личи, че има още какво да прави за фигурата си. Тя си е хубава, има правилни и красиви черти, както и силно излъчване.

Днес агенция ПИК обаче разцепи мрака като публикува снимка на Мария Илиева, на която ясно личи задницата й. Както са написали колегите от ПИК, Марчето вече си носи по-голяма и мощна дупара, както от Гери-Никол, така и от самата Ким Кардашиян.

От сайта цитират като доста подходящо в момента парчето на ЪпсурТ, в което се пее за Илиева. А именно: “Един въпрос към госпожа Мария Илиева: Как така вие сте в София, а г.за ви е в Севлиево?!”…

На поредното си участие в един от нощните клубове, Мария Илиева успяла да вцепени всички с габаритите на задните си части. Които обаче с кеф въртяла наляво и надясно.

Това поне не можем да отречем, а и я адмирираме. Самочувствието на човек не бива да зависи от визията му, а от нещо много повече. Евала на Мария, че не се е комплексирала и не позволи да заприлича на редовите кокошки от модните и силиконови конкурси.

Според нас самите тя и сега си изглежда чудесно, нищо, че е по-пухкава. А и да не забравяме, че мъжете не харесват дъски, а засукани мацки. И определено има защо.

ФОТО: ПИК

Мария Илиева

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.