Горещо Новини

Деси Банова съобщи притеснителна новина!

Деси Банова разкри нещо тревожно пред камерите!

Синоптичката Деси Банова, която скоро ще се превърне в законната г-жа Плевнелиева, съобщи притеснителна новина в ефир. В откровен разговор с колежката си и приятелка Гала, половинката на Росен Плевнелиев не скри нито хубавите, нито тревожните истини за настоящето си.

Както знаем, Банова е бременна и след няколко месеца ще дари президента с дете. За щастие притесненията й не са свързани с бременността или бебето. Към момента всичко върви по план и Деси се чувства добре. Дано и да продължи така занапред.

Това, което не й дава мира обаче, са двамата синове на Росен Плевнелиев. И реакцията им след новината, че ще си имат братче. Оказа се, че момчетата не приели особено радушно този факт, както и предстоящата сватба на баща им. Това не им харесвало.

Деси Банова призна, че ги разбира напълно, защото промяната в живота им е и ще бъде драстична. “Те са вече в сложна възраст, в пубертета са. А всички знаем какви сме били през тези си години. Хормоните бушуват, винаги нещо не ти е наред, крив си, раздразнителен. Имаш свое виждане за света и всичко наоколо”, оправда ги Деси Банова.

Въпреки това тя призна, че отношението на синовете на Плевнелиев е много важно за нея и ще я боли много ако те не я приемат. Синоптичката отлично знае, че момчетата си имат родителка в лицето на Юлияна Плевнелиева и тя по никакъв начин не се опитва да я измести.

Надява се, че лошото отношение на доведените й синове ще се промени и в крайна сметка след раждането всички ще заживеят като истинско и сплотено семейство.

“Аз не съм искала второ дете, колкото и егоистично да звучи. Но като разбрахме, че съм бременна, Росен се зарадва от сърце. Това бебе е много важно за него, още повече, че преживя страшна трагедия със загубата на Филип.

Той е наясно, че нищо няма да компенсира тази загуба, но много силно искаше да си има още едно детенце. Щастлива съм, че мога да му го дам”, признава Деси Банова.

Деси Банова

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

  1. Абе да не чакат на мама и тати ….големи пораснали момчета

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.