Новини Шоубизнес

Бутове, корем, паласки: Виж истинските габарити на Андреа! (потресаващите СНИМКИ шокират)

Андреа няма нищо общо с това, което виждаме от профилите й!

Бутове, корем, паласки, мощна задница и дори гушка… Всичко това показа не друг, а… Андреа. По време на едно от последните си участия в нощен клуб. Снимките, които заляха мрежата и шокираха всички, са правени от клиенти на заведението.

А после моментално бяха изпратени до медиите, с цел да разобличат огромната лъжа на певицата. А именно, че е стройна и слаба като фиданка. Откакто се помним, виждаме Андреа толкова кльощава, че аха да я изкараме анорексичка.

Лицето й е винаги с изострена брадичка, а тялото й е достойно за световния моден подиум. Е да, но само в сънищата й. И в социалните й профили, разбира се, където играе ръката на умел майстор на фотошопа.

Всъщност…, съмнително умел, тъй като в редица случаи ясно се вижда как в името на орязването на изпълнителката, околният пейзаж страда. Наскоро фотошопът бе премахнал поне пет ребра на пейка под дупарата на Андреа. А преди време пък й бяха отрязали ръката – само и само слаба да е.

Ами не би!… Половинката на Кубрат Пулев очевидно има проблеми с килограмите, но това не се дължи на заболяване, а на плюскане. Тези дни приятелката й – моделката Мартина Юрукова показа “диетата” на Андреа.

Като пубикува снимка, на която ясно се вижда претрупаната софра и калорийните бомби, които поглъща гаджето на Кобрата. Това съобщи сайтът Secret.bg.

Припомняме, че навремето Андреа пропищя ужасена от снимките, които излязоха в медиите след мача на Кубрат Пулев, на който присъстваше и тя. Излязла на ринга, за да прегърне любимия си, певицата бе заснета от редови фотографи съвсем реално.

Гледката или по-скоро истината обаче никак не й се понравиха и тя зае отбранителна позиция. Дори обвини фотографите, че са измамили с фотосите. Любопитно е и днешните снимки ли са измама и изобщо защо винаги точно на нея й се случва да бъде показана с подобни габарити?!

Как пък веднъж никой не “одебели” Николета, Светлана Василева, Моника Валериева, Галена, Преслава и други… Въпросът е риторичен, а отговорът е ясен на всеки.

Андреа

Андреа

 

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.